"Darko treba da peva u Areni": Ana Sević na sav glas hvali bivšeg supruga

16.10.2023

21:01

0

Ostali su u prijateljskim odnosima

"Darko treba da peva u Areni": Ana Sević na sav glas hvali bivšeg supruga
Ana Sević i Darko Lazić - Copyright ATAImages/ A.A.

Ana Sević se večeras pojavila na otvaranju kozmetičkog salona Snežane Borjan sa kojom se godinama druži. Za tu priliku odabrala je rolku i plavi plišani prsluk, a kako tvrdi, spremanje i doterivanje joj je hobi.

- Nas dve smo obe iz Užica, a već dugo smo u Beogradu i imamo jedan lep porodičan odnos i tu smo uvek da podržimo jedni druge. Ja obožavam da se sređujem , to je deo moje ličnosti i prirode i uvek sam sređena, nikad nisam apa drapa, nisam prosto taj fazon. Uglavnom se sama spremam, friziram i šminkam, volim to i nije mi teško. Najbolje se osećam u nekim haljinama - rekla je Ana za Blic.

ATAImages/ A.A.
 

Potom se osvrnula i na uspeh Aleksadre Prijović, a imala je samo reči hvale za koleginicu.

- Jako se radujem. Mi smo se upoznale kada je ona bila jako mlada. Od početka sam upućena u njenu priču, jer sam tada vodila Zvezde Granda i izuzetno sam ponosna što je jedna mlada osoba napravila ovakav lom i čestitam joj na tome. Ona je to zaslužila i bilo bi glupo da je drugačije - rekla je Ana.

Ana je izazvala lavinu komentara kada se pojavila na venčanju svog bivšeg supruga, Darka Lazića.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Osim što su očigledno ostali u dobrim odnosima, ona hvali i njegove vokalne sposobnosti, te dodaje da i on treba da održi koncert u Areni. 

- Kod Darka na svadbi sam se super provela i sve pohvale za domaćina. Negativni komentari me ne pogađaju. Da sam se ja pitala to bi bilo već odavno, oduvek sam bila u fazonu da on zaslužuje Arene i on je pevač kalibra kao Aleksandra Prijović, ali zašto se to već nije desilo, morate njega da pitate - izjavila je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike