Krila sam od ćerki da im je otac zavisnik! Deniz Ričards o braku sa Čarlijem Šinom: bez uvrede za njega, ali...

12.08.2022

13:31

0

Iako joj je oduzeo starateljstvo nad decom, ona smatra da im nije bio dobar primer

Krila sam od ćerki da im je otac zavisnik! Deniz Ričards o braku sa Čarlijem Šinom: bez uvrede za njega, ali...
carli sin profimedia-0509148717 - Copyright Profimedia

Glumica Deniz Ričards progovorila je o razvodu od Čarlija Šina, te otkrila da je od njihovih ćerki Sami i Loli skrivala da se njihov otac bori sa zavisnošću.

Bivši par razveo se dok je glumica bila u šestom mesecu trudnoće s njihovom drugom ćerkom Lolom, zbog čega kaže da se osećala krivom.

- Godinama sam se borila s tim, pitala sam se da li bih želela da se moje ćerke udaju za ovakvog čoveka? - ispričala je Deniz u epizodi "Divorced Not Dead" podkasta Karoline Stenbari.

- Bez uvrede za njega, ali mislim da bi on to prihvatio i razumeo ono što govorim - rekla je glumica i otkrila da je od ćerki često krila istinu u Šinovoj borbi sa zavisnošću.

- S vremenom su došle u godine u kojima bi im određene osobe rekle određene stvari, a ja sam lagala i pokrivala ga. Sada kada su starije, više su svesnije. Zato kažem da ne znam jesam li im učinila medveđu uslugu kada su bile mlađe - objasnila je.

Profimedia
Čarli Šin i Deniz Ričards

Podsetimo, Deniz i Čarli venčali su se 2002. godine, a razveli četiri godine kasnije. Međutim, oni su se sudili oko starateljstva nad ćerkama, a u toj borbi pobedio je Šin.

Sud u Los Anđelesu saopštio je da je glumac dobio starateljstvo nad ćerkama Sem i Lolom, te da više ne mora da plaća alimentaciju bivšoj ženi, a tada se i Čarli oglasio.

- Mislim da je ovo što se dogodilo sasvim pošteno. Prošlo je mnogo vremena, ali pravda najzad ima lice prijatelja - izjavio je Šin.

Na ovaj način je okončana sudska sapunica u oktobru 2021, a koja se odvijala nekoliko godina unazad i punila novinske stupce. Odluka suda da dodeli puno starateljstvo glumcu, za kojeg mnogi smatraju da je na lošem glasu, nije iznenađujuća. 

Profimedia
Deniz Ričards

Razlog tome je što je njegova ćerka Sem u dva šokantna video-snimka objavljena na Tik Toku iznela niz optužbi na račun majke Deniz i njenog partnera Arona Pajpersa. Svoj život s majkom je nazvala “paklom bez izlaza”, usled čega je prestala da jede i dobila poremećaj sna, što je samo bilo ulaznica u depresiju s kojom se i dalje bori. Sem je odlučila da napusti majku i preseli se kod oca.

Izvori bliski glumcu tvrde da i Lola namerava da sledi primer starije sestre, što je nateralo Deniz da se brže-bolje vrati u porodičnu kuću u Los Anđelesu u kojoj je bila svega nekoliko nedelja ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike