Milan Milošević se vraća na Pink, priznao da li je to zbog Dušičinog otkaza: Narod me se uželeo!

07.11.2023

12:23

0

Voditelj još uvek nije otkrio šta će voditi

Milan Milošević se vraća na Pink, priznao da li je to zbog Dušičinog otkaza: Narod me se uželeo!
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Milošević je, posle nešto manje od godinu dana, rešio da se vrati na televiziju Pink, a ova vest došla je samo nekoliko dana pošto je otkaz na toj televiziji dala Dušica Jakovljević.

Kako je istakao, još uvek ne zna šta će tačno voditi, a priznao je da to nema veze sa Dušičinim odlaskom.

ATAImages/ A.A.
Milan Milošević

- Vraćam se na "Pink" televiziju. Prvo ću da gostujem u Amidži šou, a nakon toga ću postati ponovo voditelj "Pinka" - priča Milan i dodaje:

- Još uvek ne znam šta ću tačno voditi, kroz par dana ću znati kakva je situacija. Gledaoci će biti obavešteni o svemu, ali nema sumnje da će sa mnom sve da gori kao i uvek. Znam da me se narod poželeo i još jednom ponavljam - da, vraćam se na Pink. Dušica Jakovljević nema nikakve veze sa mojim povratkom na Pink, nisam se čuo sa njom - rekao je on.

Amir Hamzagic/ATAImages
Milan Milošević

Podsetimo, Milan nikad nije želeo da priča o razlozima odlaska sa Pinka.

- Ono sto se desilo između mene i poslodavca, zauvek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na "Pink", niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Ja idem dalje, tražim novo nešto, novu priliku. Jednostavno kad sam prelomio i doneo odluku da dajem otkaz, bio sam siguran da se tu više nikada neću vratiti, ali nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć - kazao je Milan Milošević ranije.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike