"Mnogi su rekli da sam hrabra": Dušica Jakovljević prvi put o otkazu na Pink televiziji

07.11.2023

20:43

0

Autor: M.M.

Posle nekoliko dana konačno otkrila razlog odlaska sa ružičaste televizije

"Mnogi su rekli da sam hrabra": Dušica Jakovljević prvi put o otkazu na Pink televiziji
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sve je šokirala vest da je voditeljka Dušica Jakovljević pre nekoliko dana dala otkaz na televiziji "Pink" posle 10 godina rada na istoj.

Posle nekoliko dana ćutanja, konačno je odlučila da progovori o otkazu.

- Nijedan rastanak nije lak i nijedna odluka se ne donosi preko noći. Lepo smo sarađivali, družili se i živeli zajedno, ali je došlo vreme da se ide. Nije profesionalni život raditi samo na najgledanijoj televiziji, nego razvijati se, ne bih sad da otkrivam moj razlog zašto sam otišla, odluke ne donosim preko noći, prvo o svemu vrlo dobro razmislim - kazala je, pa nastavila:

- Mislim da je vreme da se povučem iz te uloge voditelja i novinara, generalno su se pomešale babe i žabe u ovom našem vremenu, a ja sam u tom slučaju baba - rekla je Dušica za "Blic".

Ni ru se, međutim, nije zaustavljala.

- Cenim sebe i svesna sam koliko vredim. Uvek sam držala neki nivo i vaspitanje. Želela sam dugo nešto novo, kolege su tužne jer sam otišla. Oni pravi, koji imaju ime i prezime su se svi javili, bio je šok i svi su bili iznenađeni. Ja ću zauvek voleti vreme koje sam provela sa čelnicima televizije Pink, a mnogi su mi rekla da sam hrabra - izjavila je Jakovljevićeva.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike