Od Željka Šašića ćerka ništa ne krije: Toliko je otvorena i direktna, da se nekad i uplašim!

07.09.2023

20:20

0

Pojedini detalji iz ljubavnog životu česta su im tema razgovora

Od Željka Šašića ćerka ništa ne krije: Toliko je otvorena i direktna, da se nekad i uplašim!
Željko Šašić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Željko Šašić ispričao je kako sa ćerkom Sofijom neguje veoma otvoren odnos. Iako postoje stvari s kojima se on ne slaže, koje ne odobrava, trudi se da bude „moderan ćale" i da se njom baš o svemu razgovara. Tako i kada je zaljubljena, ona to od njega uopšte ne krije.

Dotakavši se i toga da li Sofija sluša njegove pesme, za jedne je medije izjavio:

- Nju je zahvatio novi talas, voli stare pesme, pa tako i moje, ali sluša i ovo novije. Ne pita ona mene da li imam nekoga, pitam ja nju: „Je l' ima nešto?", ona mi kaže da nema. Ne krije to od mene, čak je vrlo otvorena i direktna, toliko da se neki put uplašim. Šalim se, imamo odličan odnos. Dajem joj savete, ja sam ipak moderan ćale.

- Mada, mnoge stvari i ne odobravam, pa možda više i nisam, ali trudim se - kazao je Željko, pa dodao kako smatra da je naslednici još rano za udaju.

Viđen, s druge strane, na jednoj prestoničkoj proslavi s izvesnom lepoticom, pa upitan da li je to srećno zaljubljen, Šašić je odgovorio:

Željko Šašić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- To je kuma, nemojte, molim vas, mi smo ozbiljni ljudi. Da sam znao da su mediji ovde, ušao bih kroz službeni ulaz. Šalim se, nemam šta da krijem... Kako delujem? Ma, nisam ni srećan, ništa nisam. Došao sam sa mora, inhaliram se i neka me depresija hvata, letu je kraj. Malo sam izgubljen ovih dana, izvinjavam se.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike