Mitar Mirić otvoreno o spotu za pesmu „Daće Mitar"! Ovaj njegov potez svi su smatrali degutantnim: To sam i očekivao! (VIDEO)

07.11.2023

00:10

0

Reakcije publike nimalo mu nisu teško pale

Mitar Mirić otvoreno o spotu za pesmu „Daće Mitar"! Ovaj njegov potez svi su smatrali degutantnim: To sam i očekivao! (VIDEO)
Mitar Mirić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Oko Mitra Mirića bila se podigla ogromna prašina pošto je objavio spot za singl „Daće Mitar". Pevač se u istom pojavljuje sa ženom zasnosnih oblina, koju je u jednom momentu i podigao, pa nosio po plaži.

Ovaj potez mnogi su okarakterisali i degutantnim za njega, međutim, on naglašava kako je - uživao, te da za oprečne komentare ne mari mnogo.

– Prelepo. Imao sam tu pesmu odranije. Imao sam još jedan spot za ovu pesmu koji sam snimao u Novom Sadu i onda sam se predomislio, nešto mi je falilo. Tako se desilo u Australiji - rekao je on, prenosi „Grand onlajn", pa Mitar je potom nastavio o tome kako je sve što je usledilo i očekivao da će se dogoditi.

Mitar Mirić, ATAImages/Antonio Ahel
 

– To sam i očekivao. Ako se ne piše onda ništa, falilo je malo i to je to. To je pokrenuo pesmu – tvrdi on, koji iako snima pesme u korak sa trendovima, ipak najviše voli one na kakvima je napravio ime na estradi.

„Držim se starih hitova!"

– Ipak se držim svojih starih hitova, ali moram malo da izbacujem zbog klubova i za određenu publiku – kazao je pevač, koji se samo zbog jednog kaje.

– Imam malo balada, što je možda greška - iskren je bio u emisiji „Grand parada".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike