Turbulentan život Mitra Mirića! O ljubavi, hitu kog je propustio i poroku koji je mogao skupo da ga košta

13.06.2021

18:11

0

Pevač naglašava da ne pije već 15 godina. Svojevremeno, naime, imao je udes pa se zarekao - da tako nešto više nikad neće sebi da dozvoli

Turbulentan život Mitra Mirića! O ljubavi, hitu kog je propustio i poroku koji je mogao skupo da ga košta
Copyright Mitar Mirić, printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Mitar Mirić otvoreno je progovorio o svom životu – dugogodišnjoj karijeri, braku, ali i borbi sa porokom koji je svojevremeno mogao skupo da ga košta.

– Ja ne pijem već 15 godina. Imao sam udes tada i zarekao sam se da neću više. Desi se da popijem, ali pomalo, prošlo me je to, ne nedostaje mi stvarno – tvrdi sada on, pa se osvrnuo i na lažne vesti o sopstvenoj smrti, koje su ga zatekle protekle godine na društvenim mrežama.

– Razmišljao sam da prijavim slučaj policiji, ali ko će njima preko „Fejsa” ući u trag, ko će znati ko stoji iza toga… Jedino da sam prijavio policiji – prokomentarisao je on.

Antonio Ahel/ATAImages

„Plavi slon”

– Pesma „Plavi slon” jeste bila za mene. „Twins” mi je nudio, meni se nije svideo tekst i Era je snimio – otkrio je, između ostalog, pevač pa otkrio koja pesma mu je donela najveći bakšiš.

– Nije pesma „Ne može nam niko ništa”, ali je jedna druga, „Kazni me život, majko, zbog nje nemam sreću”. Niko me nije kažnjavao, to je samo u pesmama – ispričao je Mitar i priznao da li je i on, kao pojedine njegove kolege, bežao sa veselja sa kesama punim para.

– Ja ne znam kod drugih, ja nisam bežao sa veselja sa kesama punih para. To za bakšiš je bilo nekad. Ja najčešće pevam po diskotekama i slavljima. Nisam gadljiv na novac, ali sve unapred dogovorim – objašnjava, pa nastavlja o tome ko mu je najviše pomagao na početku karijere, ali i da li ima istine u natpisima da je bio zaljubljen u pojedine mlađe koleginice.

– Ja sam sedamdestih počinjao, a uspeo sam zahvaljujući mom kumu Novici Uroševiću. Nisam plakao zbog koleginice, nisam bio ni zaljubljen nikada ni u jednu. Sa Vesnom Zmijanac sam išao na turneje. Najviše sam poogao sam sebi, ipak. Prvenstveno mogu Novici da zahvalim, on me iznedrio, kasnije sam se sam borio svojim pesmama… Nije tačno da sam slab na mlađe žene, ja sam srećno oženjen. Zahvaljujući ženi opstao je brak. Ona je glava kuće. Sigurno je da se ona nije dobro osećala zbog toga što su me spajali sa mnogim ženama, sačuvali smo brak i to je najbitnije – zaključuje Mirić.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike