Lukasov unuk kršten pod Ostrogom! Roditelji zaplakali tokom svečanog čina, a evo šta je radio deda Aca (FOTO)

29.07.2023

15:30

0

Pravo sa nastupa je došao na krštenje

Lukasov unuk kršten pod Ostrogom! Roditelji zaplakali tokom svečanog čina, a evo šta je radio deda Aca (FOTO)
Ana, Vuksan i Lazar Vuksanović - Copyright Instagram printscreen/vuk.lazar

Najstariji sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanović, i njegova supruga Ana krstili su sina Vuksana u manastiru Ostrog, čime se ponosni tata odmah pohvalio putem Instagrama.

Vuksanovići su se za letovanje u Crnoj Gori odlučili, između ostalog, i da bi njihov sin primio svetu tajnu kojom postaje hrišćanin i član crkve. 

Tačno u podne sveštenik je krstio Lukasovog unuka pred moštima Svetog Vasilija Ostroškog. Dečaka je u rukama držao otac, a majka je bila u neposrednoj blizini. Kako prenosi izvor, roditeljima su od sreće krenule i suze. Kum je takođe bio svedok i sve je proteklo u najboljem redu.

Instagram printscreen/vuk.lazar
Krštenje Vuksana Vuksanovića

Deda Aca Lukas je pravo sa nastupa stigao na krštenje, kako bi sa najbližima bio tokom ovog svečanog čina. Bio je zadužen za fotografisanje unuka.

- Nakon rođenja sina, ovo je za suprugu i mene veoma važan dan. Srećni smo i zahvalni što smo dete krstili pod Ostrogom. Nama je ovaj čin doneo smirenje, blagostanje, što želimo svima - poručio je Lazar, prenosi Kurir.

Čestitke povodom krštenja stigle su iz Beograda od Aninih roditelja, kao i svekrve Svetlane Vuksanović.

Podsetimo, Lazar i Ana su se venčali u martu prošle godine u crkvi na Karaburmi. Svadbeno veselje upriličeno je istog dana u jednoj hali, gde je bio veliki broj zvanica, rodbine, prijatelja, kao i Acinih kolega sa estrade. Već sredinom decembra 2022. godine postali su roditelji malog Vuksanu, koji je Lukasu drugo unuče.

Instagram printscreen/vuk.lazar
Vukasan, Ana i Lazar Vuksanović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike