Aca Lukas imao planove sa ćerkom pre saobraćajne nezgode: Otkriveno gde je hteo da ide sa njom

03.10.2023

08:45

0

Pevač se radovao što će provesti dan zajedno

Aca Lukas imao planove sa ćerkom pre saobraćajne nezgode: Otkriveno gde je hteo da ide sa njom
Aca Lukas - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Folker Aca Lukas je u nedelju doživeo saobraćajnu nezgodu nedaleko od aerodroma "Nikola Tesla". Pevač se tada vratio iz Amsterdama, a plan mu je bio, kako se navodi, da provede vreme sa ćerkom Viktorijom.

Pevač je, prema daljim navodima, još dok je bio u Holandiji hteo da sa naslednicom provede dan, pa ga je ona zato i čekala na aerodromu.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

- Lukas je održao odličan nastup u gradu Hofddorp u blizini Amsterdama. Svi gosti su prezadovoljni, odlično su se proveli. Kada se probudio, otišao je Viktoriji da kupi poklone. Nakupovao joj je punu kesu garderobe i igračku medu koji nosi srce. Prijatelji koji žive u Holandiji su ga zvali da ide s njima, ali on nije hteo. Naglasio je da ide ćerki da kupi nešto -  tvrdi izvor Kurira i dodaje:

- Viktorija, inače, odlično jaše i Aca joj je još ranije kupio konja. Planirao je da pravo sa aerodroma odu na ručak, a onda i na jahanje. Devojčica je baš bila srećna. Kada je došlo do sudara, uplašila se, tražila je vodu. Aci je bilo najbitnije da je ona dobro.

Podsetimo, za volanom Lukasovog "mercedesa" bio je njegov vozač, a za nezgodu je bio kriv muškarac u drugom vozilu. Pevač je sedeo na mestu suvozača, dok je Viktorija bila na zadnjem sedištu. Automobil "mini-kuper" ih je udario, a policija je na licu mesta utvrdila da 27-godišnji vozač nije bio pod dejstvom alkohola.

Antonio Ahel/ATA Images
Aca Lukas

- Ljudi, dobro sam. Sve je u redu. Ono što je najbitnije, moje dete, koje je sedelo iza mene, dobro je. Viktorija je okej, niko nije povređen, ni vozač nije kriv. Ja sam sedeo na suvozačevom mestu, auto je razvaljen, je*eš limariju, tu smo, živi smo i zdravi smo - poručio je Lukas u video-poruci fanovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike