Stajling Ane Rajković od 35.000 evra: Supruga našeg golmana je vlasnica torbe za koju postoji lista čekanja (FOTO)

03.11.2023

15:33

0

Pozirala bez šminke

Stajling Ane Rajković od 35.000 evra: Supruga našeg golmana je vlasnica torbe za koju postoji lista čekanja (FOTO)
Ana Rajković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a kako je veliki ljubitelj mode, brojne devojke traže inspiraciju na njenim profilima. 

Iako se u javnosti i na svečanostima obično pojavljuje u atraktivnim haljinama, Ana privatno preferira nešto komforniju garderobu. 

Ovog puta pozirala je u plišanoj trenerci kojoj nije poznata cena, ali je pored toga nosila čuvenu "Hermes Birkin" torbu koja košta oko 20.000 evra. Inače, ovo je jedan od najpopularnijih svetskih modela za koju postoji i lista čekanja i po godinu dana.

Pored toga, na sebi je imala nakit marke Cartier, čija je vrednost oko 15.000 evra i Guči patike od 600 evra, prenosi Kurir.

Podsetimo, Ana je pre par dana svom suprugu priredila iznenađenje povodom njegovog 27. rođendana. 

Mnoge je dirnula i njena emotivna poruka: 

- Sećam se... Sat otkucava ponoć , njegov 27. rođendan... Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno... Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? Ostvarila se! Živote moj srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… Srećan rođendan ćaća - napisala je Ana koja je sa sinovima supruga iznenadila prelepom dekoracijom u zlatnoj boji, balonima, ali i tortom sa dva sprata na kojoj su osnovni motivi bile fudbalske lopte.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike