Ana Rajković uhvaćena u laži? Razapeli je na društvenim mrežama: Kako je lepo živeti bajku bar u svojoj glavi (FOTO)

10.10.2023

23:41

0

Reč je o skupocenom nakitu sa ugraviranom porukom

Ana Rajković uhvaćena u laži? Razapeli je na društvenim mrežama: Kako je lepo živeti bajku bar u svojoj glavi (FOTO)
Ana Rajković - Copyright Printscreen/Instagram/rajkovic__ana

Ana Rajković često objavljuje emotivne fotografije sa suprugom Predragom Rajkovićem, a neretko se pohvali i poklonima od njega.

Nedavno je žena fudbalera u želji da prezentuje ljubav koju međusobno gaje, objavila na Instagramu fotografiju nakita sa ugraviranim rečima "I love you, now and forever". Ispod objave stavila je samo emotikon katanca, a u komentarima je dobijala srca na koja je isto tako uzvrćala u odgovorima. 

Međutim, na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru, tvrde da su je uhvatili u laži i objavili istu takvu fotografiju sa Pinteresta.

 

 

Takođe, u komentarima na Tviteru smatraju da Ana živi svoju bajku isključivo na Instagramu, aludirajući verovatno na to da ima lažni život.

- Najvoljenija žena. Kako je lepo živeti svoju bajku bar u svojoj glavi i Instagramu - dao je opasku korisnik ove mreže.

 

 

Na profilu fudbalerove supruge nižu se brojni momenti sa raznih mesta, pa tako Rajkovićevu možemo videti u strasnom zagljaju Predraga u privatnom avionu, na skupocenim večerama uz poljupce...

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike