Sandra Afrika imala okršaj sa komšijom: Rekao je da će pustiti staforda na nas, poslala sam ga u tri lepe

20.09.2023

23:00

0

Pevačica je uputila apel svim vlasnicima opasnih pasa da stavljaju svojim ljubimcima korpu na njuške

Sandra Afrika imala okršaj sa komšijom: Rekao je da će pustiti staforda na nas, poslala sam ga u tri lepe
Sandra Afrika - Copyright Instagram printscreen/sandraafrika

Pevačica Sandra Afrika imala je verbalni okršaj sa komšijom zbog psa. Naime, cela frka se zbila u elitnom naselju u Beogradu kada je njen sused počeo da viče na nju da veže svog psa, na šta mu je ona žestoko odbrusila.

- Kupovala sam sladoled, a moj Afri je prišao komšiji iz kraja, deo u kom ja živim izgleda kao malo dvorište i svi svoje ljubimce puštaju, niko ih ne vezuje- počinje Sandra, pa nastavlja:

Amir Hamzagic/ATAImages
Sandra Afrika

- Kako sam izlazila iz radnje taj čovek je počeo na mene da se dere i da histerište, govorio je da vežem svoje kuče - prepričava dalje Afrika, objašnjavajući da je komšiju pitala da li je stvarno ozbiljan kada kaže da bi trebalo da vezuje psa od tri kilograma jer je on svog staforda vodio bez korpe. 

- Sledeći put neće prići Afri, već će prići dete, jer nam je puno dvorište dece, a pas će ga ugristi i šta će onda reći roditeljima tog deteta, da neće pitati zašto nisu vezali svoje dete - kazala je Afrika, pa objasnila kako je dalje tekao njihov razgovor: 

ATAImages/Antonio Ahel
Sandra Afrika

- Kuče koje je opasno mora da ima korpu, ne znam koji deo tu nije jasan, a on je meni odgovorio da će ga sledeći put pustiti sa povoca da nas izujeda, ja sam ga oterala u tri lepe i rekla sam mu da je budaletina nenormalna i debil, to su svi čuli koji su bili tu.

Kako je istakla, sused nema problem samo sa njom, već i sa ostalim komšijama.

- Pritom on nije imao sada problem samo sa mnom, on često ima problem, ja ovim putem apelujem i molim da vlasnici opasnih pasa stavljaju svojim ljubimcima korpu na njuške - ispričala je Sandra Afrika za Kurir. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike