Zorica Marković u svom stilu prokomentarisala uspeh Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Uradila je nemoguće

02.11.2023

15:32

0

Pevačica tvrdi da kada je reč o muzici granice ne postoje

Zorica Marković u svom stilu prokomentarisala uspeh Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Uradila je nemoguće
prava_prica_22072021_0139 - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović nakon uspešnog niza koncerata u Beogradu i Sarajevu, krajem novembra održaće i pet koncerata u Zagrebu. 

Sudeći po broju rasprodatih koncerata, od svih regionalnih prestonica, Aleksandru najviše vole u Zagrebu, a njen uspeh u Hrvatskoj se mesecima komentariše. 

Gotovo da nema javne ličnosti, od političara do pevača, koji nisu dali svoj sud o uspehu Aleksandre Prijović, a sada je na red došla i Zorica Marković. 

Printscreen ,,Sceniranje"
 

Ona se osvrnula na komentare pojedinih hrvatskih političara kojima nije drago što Aleksandra ruši rekorde posećenosti u zagrebačkoj Areni. 

- Pojedini političari mogu da ne slušaju tu vrstu muzike, ali ne mogu tolikom narodu da zabranjuju da je sluša. U nedostatku njihovih kvalitetnih pevača narodne muzike ugošćuju naše, a ne uvoze ih. Tako i treba da bude, jer treba da slušaju kvalitetnu muziku - rekla je, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- I Hrvati su pevali kod nas, pa na taj način i zarađivali. Beograd je po tom pitanju za njih centar sveta, svi njihovi pevači su se ovde proslavili - rekla je Zorica.

Za mladu koleginicu ima samo reči hvale. 

- Što se tiče Aleksandre Prijović, ona se po*****a po Hrvatima i ujedinila region. Uradila je nešto nemoguće. Muzika je tu da spaja narode, a ona je uspela i tome i ja joj čestitam na uspehu - zaključila je Markovićeva za Alo. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike