Skandalozna izjava Prijovićke za hrvatske medije: Ne volim da me zovu "srpskom pevačicom", ne želim da me iko prisvaja!

11.10.2023

12:00

11

Da li je želela da se dodvori Hrvatima, pa nesmotreno ponizila Srbiju u kojoj živi?

Skandalozna izjava Prijovićke za hrvatske medije: Ne volim da me zovu "srpskom pevačicom", ne želim da me iko prisvaja!
Aleksandra Prijović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Aleksandra Prijović iznenadila je pojedinim odgovorima koje je dala u intervjuu za hrvatske medije, te je ni manje ni više poručila da ne voli kada je zovu "srpskom pevačicom".

Moglo bi se pomisliti da je nešto izvučeno iz konteksta, ali, nažalost nije. Prijovićeva je upravo to rekla, a onda čak i podrobno objasnila zašto joj smeta da je bilo gde zovu "sprskom pevačicom". Mnogi smatraju da se ovom izjavom samo ulaguje Hrvatima, odričući se zapravo svoje nacionalnosti.

ATAImages/ Antonio Ahel
Alesandra Prijović

 

- Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna – u Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako… Ja sam odrasla ovde - istakla je za HRT, posle pet zakazanih Arena u susednoj državi, a zatim je nastavila:

- Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam "srpska pevačica"... Ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori "samo naša". Gde god da dođem publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - šokirala je pevačica.

ATAImages/M. M.
Alesandra Prijović

 

Možda Aleksandra nikome ne želi da se zameri, ali je očigledno zaboravila da se odricanjem sopstvene nacionalnosti rekavši "kako nije ničija", što je nemoguće jer ima državljanstvo Republike Srbije, zamerila upravo onima s kojima živi, radi i gde najviše uživa titulu "popularne pevačice".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike