Estrada u šoku zbog smrti sina Mirka Kodića: Slomljeni zbog velikog gubitka poznatog harmonikaša

28.10.2023

15:47

0

Ne mogu da sakriju tugu

Estrada u šoku zbog smrti sina Mirka Kodića: Slomljeni zbog velikog gubitka poznatog harmonikaša
Hasan Dudić, Zorica Marković i Era Ojdanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M. Pixabay

Sin Mirka Kodića, Aleksandar, preminuo je sinoć u snu u 30. godini života. Ova vest šokirala je sve Kodićeve koelge i saradnike, a među prvima se oglasila Zorica Marković. 

Ona nije mogla da sakrije emocije, te je kroz suze izgovorila: 

- Šta kažete? Je l' moguće? Kuku meni, šta će Mirko sad da radi, bez svog sina?! Ne mogu ni da ti kažem, za mene je gotovo, ne mogu da pričam! Izvinite, ne mogu da pričam - rekla je uplakana Zorica za Informer.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Zorica Marković

Harmonikaš je blizak prijatelj i sa Erom Ojdanićem, koji je bio van sebe zbog ove vesti. 

- Sad sam čuo od vas. Video sam ga jos kad je bio mali, Mirko i ja smo baš bili dobri. Nije bolovao uopšte, verovatno je od srca, mora da je to. Sad ću ga kontaktirati, jao ne mogu da verujem šta se desilo - rekao je Era, prenosi Telegraf. 

ATAImages/Antonio Ahel
Era Ojdanić

Prethodno su mediji saznali da je Hasan Dudić, pošto je saznao za smrt sina svog velikog prijatelja, od stresa i šoka pao je u nesvest.

- Hasan Dudić nije mogao da izdrži bol i stres koji je doživeo kada je saznao za ovu informaciju, pa je pao u nesvest, morali smo odmah da ga dižemo, da ga polivamo vodom... Strašna tragedija, Hasan je veliki prijatelj sa Kodićima i kad je saznao nije mogao da se suzdrži - kazao je izvor „Republici".

ATAImages/ A.A.
Hasan Dudić

Lepa Lukić godinama je sarađivala sa Kodićem.

- Jao, nisam znala. Mnogo mi je žao, izjavjujem saučešće. Saosećam se sa njihovim bolim, mlad čovek, šteta- rekla je ona za Telegraf. 

ATA Images/Antonio Ahel
Goca Božinovska

Gocu Božinovsku ova vest je dotukla. 

- Užas, jako mi je teško. Tresem se od kad sam saznala, nije mi dobro, u šoku sam. Bio je divan mladić, predobar. Sad ću zvati Mirka, samo da uspavam unuka - rekla je ona za pomenuti medij.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

Nada Topčagić se nedavno čula sa Mirkom, te ovakav scenario niko nije očekivao.

- U šoku sam, jako je mlad. Pre neki dan nas je Mirko zvao da mu budemo gosti na slavi. Ne daj Bože nikome, ne znam da li će ikada da se oporavi. Mučenik, život ga uopšte nije mazio, a sad još i ovo - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Plavšić

Milena Plavšić je godinama sarađivala sa Kodićem, pa ju je ova vest posebno potresla. 

- Sunce moje rođeno! Šta da vam kažem, strašna tragedija! Ostala sam bez reči! Toliko Mirka volim, toliko smo sarađivali. Mlad je, 30 godina! Strašno je da otac izgubi sina, kada mora da sahrani svoje dete! Nek se drže svi zajedno, porodici Kodić upućujem iskreno saučešće. Mnogo sam se sad potresla, sva drhtim od šoka. Ne mogu da verujem da se ovo dešava! To je bio divan dečko, sin, to je strašno šta se ovo dešava - rekla je Milena za medije, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zlata Petrović

Zlata Petrović je, takođe, ovu vest saznala od novinara, te je ostala zatečena.

- Ju, koji sin? Ljubim te! Joj! Joj! Je l' ovo moguće?! Sunce moje milo, šta se to desilo?! Počela sam da se tresem! Je l' ovo moguće? Strašno! Ne mogu da dođem sebi! Sva sam se potresla! Zatekli ste me! Juče mi je bila slava! Ne znam šta da ti kažem! Bože gospode! Nisam znala za to, sad ću da ga pozovem! - priča Zlata za Republiku. 

Podsetimo, Aleksandar je Mirkov sin iz prvog braka, a kako je od ranije poznato radio je kao barmen u jednom lokalu kod Hrama Svetog Save na Vračaru. Pored njega, harmonikaš ima i ćerku Rebeku i sina Vladimira.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike