Mladen Sovilj, po završetku snimanja filma o Lukasovom životu: Ovo mi se nikad do sad nije desilo!

02.06.2023

18:35

0

Pred publikom je pravi spektakl

Mladen Sovilj, po završetku snimanja filma o Lukasovom životu: Ovo mi se nikad do sad nije desilo!
Mladen Sovilj - Copyright Promo/Nemanja Miščević

Nesvakidašnji događaj - spoj premijere filma „Kafana na Balkanu”, pa koncerta Ace Lukasa i „Folk Haus Benda", „Hype" produkcija priuštiće brojnim fanovima pevača 3. novembra od 19 sati. Na ovom projektu se mesecima vredno radilo.

Film je snimljen po knjizi „Ovo sam ja" i prikazuje Lukasov život, kao i rad, a u produkciji je Telekom Srbije i „Hype-a". Tokom poslednjeg snimajućeg dana, ekipa je sumirala utiske na čelu s Mladenom Soviljom koji, prema sopstvenom priznanju, nikad do sad nije bio u prilici da, kao sada, igra nešto što obuhvata jednu sagu.

,,Kafana na Balkanu", Promo/Nemanja Miščević
 

– Osećam se poprilično mirno, zato što smo, samo kako smo i zamislili, prošli kroz sve ovo. Ne pričamo o rezultatu kakav će biti, već o nekom osećanju kada se osvrnem iza toga, kako se držala ekipa, koja je bila atmosfera sve ovo vreme. Sve ono što smo pokušali da napravimo, bili smo zadovoljni snimajućim danima kada se oni završe. Bili smo poprilično oslobođeni. Slušali smo se međusobno i mislim, što se tiče same kreative, da smo porasli i ponešto naučili – kazao je on, koji tumači glavnog lika, pa dodao:

– Ovo je jedna užasno filmična biografija o kojoj mi pričamo i prvi put da igram nešto što obuhvata jednu sagu, jedan toliki razvoj neke ličnosti. Sigurno da me je promenilo.

Rediteljka Suzana Purković je zatim priznala kako je prepuna emocija, ali da u ovom trenutku ne može nijednu da pusti, jer je sve ovo što je iza njih jedno veliko zadovoljstvo, ali i tuga „zato što je kraj ovom predivnom projektu".

– Rad sa glumcima, imam utisak da smo svaku scenu, bez obzira što je bila napisana, pravili i nadograđivali na licu mesta. Naravno, rad sa ovom fenomenalnom ekipom koja je dala najbolji deo sebe, a to je ljubav – istakla je za „Hype" televiziju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike