Pevala je Ceci prateće vokale, pa otišla za Ameriku! Evo kako sad izgleda Dragana Rakčević i čime se bavi (FOTO/VIDEO)

25.10.2023

14:35

0

Scenu je svojevremeno delila i sa Sašom Matićem, kao i Acom Lukasom

Pevala je Ceci prateće vokale, pa otišla za Ameriku! Evo kako sad izgleda Dragana Rakčević i čime se bavi (FOTO/VIDEO)
Dragana Rakčević - Copyright Instagram screenshot / draganarakcevic

Dragana Rakčević je, dok je brojnim izvođačima pevala prateće vokale, bila u prilici da deli scenu sa Cecom Ražnatović, Acom Lukasom, pa i Sašom Matićem. Međutim, spletom okolnosti, otisla je u Ameriku.

Tamo, započela je i svoju solo karijeru, ali se u Srbiju često vraćala zbog nastupa. Ovoga puta, imala je i razlog više, a to je njena prva pesma koju je izdala. Ona nosi naziv „Idem dalje", a pevačica već uveliko nije brineta i s nestrpljenjem očekuje reakcije publike na njenu numeru.

- Srećna sam i zadovoljna što posle toliko godina rada mogu da predstavim publici nešto na čemu sam radila mesecima. Izazov je bio pronaći adekvatnu pesmu i melodiju, ali se nadam da sam uspela u tome. Verujem da će pronaći svoje mesto na muzičkoj sceni i jedva čekam da čujem komentare publike - kazala je za beogradske medije.

Dragana je, inače, svakako ulagala u svoje muzičko obrazovanje. Prvo je završila nižu, a potom i srednju muzičku školu. Potom, nastavila je svoj put na muzičkoj Akademiji.

Svira klavir i to redovno praktikuje na svojim solističkim nastupima.

- Volim da publika i ljudi koji me slušaju sa nastupa odu srećni i zadovoljni. Meni su lično najdraži momenti to kada otpevam i odsviram par pesama na klaviru, a po reakcijama publike mogu da vidim da je njima to posebno emotivno. Dešava mi se nekad i da se rasplaču - ispričala je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike