Svet bruji o veridbi Zoi Kravic i Čeninga Tejtuma! Ovo su svi detalji: Prsten pokazala na nesvakidašnji način! (FOTO)

31.10.2023

18:54

0

Malo ko se baš ovome nadao

Svet bruji o veridbi Zoi Kravic i Čeninga Tejtuma! Ovo su svi detalji: Prsten pokazala na nesvakidašnji način! (FOTO)
Zoi Kravic i Čening Tejtum - Copyright Profimedia

Naslednica Lise Bonet i Lenija Kravica, Zoi Kravic, navodno je rešila da „stane na ludi kamen" s izabranikom Čeningom Tejtumom, s kojim je u vezi oko dve godine. Par je, naime, fotografisan u povratku s jedne žurke organizovane u susret Noći veštica, a s ruke umetnice tada je zasijao prsten za koji mnogi veruju da je upravo verenički.

Kraj Tejtuma, inače, hodala je ulicom u kostimu Rozmeri Vudhaus iz horora iz '68. godine, „Rozmarina beba". Nož koji je nosila u ruci, a u sklopu maske, gotovo da nikoga nije ni zanimao - pored komada nakita koji je imala na istoj.

Nekoliko dobro obaveštenih izvora potvrdilo je glasine za „People" - da je Kravicova pristala da se uda za glumca, koji za sobom ima jedan propali brak sa Dženom Devan. Međutim, oni se još nisu oglašavali akonto priče.

Zoi Kravic, Profimedia
 

Govoreći o ljubavi s njim, Zoi je protekle godine za „GQ" izjavila:

- Uvek može da me nasmeje i oboje volimo umetnost i razgovore o tome. Takođe i na temu što radimo šta radimo... Volimo da gledamo filmove i „razbijamo" ih na komade pričajući o njima. Izazivamo jedno drugo.

Podsetimo, Tejtum iz prethodnog braka ima ćerku Everli. Zoi još nema dece, a ranije, bila je u braku s Karlom od 2019. do 2021. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike