Komičar ismejao smrt Metjua Perija! „Volim kad narkomani umru... Jesam li u trendingu već?" Navukao gnev javnosti!

31.10.2023

12:05

0

Neukusnim komentarima nema koga nije zgrozio

Komičar ismejao smrt Metjua Perija! „Volim kad narkomani umru... Jesam li u trendingu već?" Navukao gnev javnosti!
Kevin Brenan - Copyright Youtube screenshot / Porsalin, Almost Famous - A Kevin Brennan Documentary

Glumac Metju Peri preminuo je proteklog vikenda u svojoj kući, u Los Anđelesu. Uzrok smrti još uvek nije objavljen, ali kako je bio nađen u džakuziju i bez svesti, veruje se da je doživeo srčani zastoj, pa se onda udavio. Brojni fanovi, prijatelji, članovi porodice, neutešni su zbog njegovog tužnog odlaska - ali Kevin Brenan, komičar i nekadašnji scenarista „SNL-a" (Saturday night live), očito i nije.

Brenan je, naime, navukao gnev javnosti najpre zato što se naočigled svih nasmejao na vest o smrti čuvenog Čendlera Binga.

 

 

Potom, izjavio je na „Iksu" (nekadašnjem Tviteru) kako „voli kad narkomani umru" i da „mu je bio smešno to gde se Peri udavio, jer nije tako duboko".

 

 

Šokirana javnost poručivala mu je kako je patetičan, čestitala mu što je najgori čovek na svetu, odvratan, užasan... Da bi se on onda još i zahvalio pojedincima, pa pitao - da li je već u trendingu.

 

 

 

 

 

 

Pobesnela javnost nije mogla da veruje šta čita. I strani mediji bruje o ovom njegovom sramnom potezu za koji se još nije izvinio.

Podsetimo, Metju je svakako javno govorio o svojoj borbi s alkoholizmom, depresijom... A tek vremenom, uspeo je da izleči svoje velike rane. Kada je preminuo, nikakvi narkotici nisu nađeni kraj tela niti postoji sumnja da je njegova smrt usledila nasilno.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike