Poznate žene koje su obeležile život Metjua Perija: Od jedne je pobegao, druga mu mejlom slomila srce i na kraju je umro sam (FOTO)

29.10.2023

15:15

0

Otkako je raskinuo veridbu s Moli Hurvic, u javnosti se ni sa kim više nije pojavljivao

Poznate žene koje su obeležile život Metjua Perija: Od jedne je pobegao, druga mu mejlom slomila srce i na kraju je umro sam (FOTO)
Metju Peri - Copyright Profimedia

Metju Peri preminuo je iznenada u svom domu u Los Anđelesu, a ta vest mnoge je najpre šokirala, a zatim i ostavila u suzama. Glumac koji je ostao upamćen kao gotovo jednako šarmantan i duhovit Čendler Bing iz „Prijatelja", inače, bio je sam kada se, kako se veruje, udavio u sopstvenom domu. Takođe, Peri se za života nijednom nije oženio, iako je svojevremeno izlazio s i te kako javnosti poznatim damama.

Polje ljubavi bilo mu je prilično turbulentno, a pošto je bio izdao svoje memoare, objasnio je i kako je u pojedinim slučajevima sam sebe „osudio" na samački život.

Jasmin Blit

Nekadašnja zvezda „Čuvara plaže" Jasmin Blit dopadala mu se „i privatno i poslovno". Naime, kao Čendler ju je u poznatom serijalu toliko obožavao, da je bilo i epizoda kada bi u televizor gledao bez treptanja, pošto se ona pojavi na ekranu. S druge strane, kada se pročulo da su zaista i izlazili devedesetih, nema ko se nije iznenadio. Glumci su vezu čuvali strogo podalje od znatiželjnih pogleda - nijedan njihova fotografija ne postoji, niti su ikada progovorili javno o svojoj romansi.

Džulija Roberts

Džulija Roberts, Profimedia
 

I sa ovom glumicom, Peri je bio kako na malim ekranima, tako i privatno. Međutim, na kraju ju je ostavio da ona ne bi ostavila njega. Kako se ranije pisalo, mučila ga je nesigurnost i česte misli o tome kako će „da ga šutne, pa ju je na kraju zbog pritiska preduhitrio".

Lizi Kaplan

Lizi Kaplan, Profimedia
 

- Naš raskid me i danas progoni. Da smo se venčali, sada bismo živeli zajedno, sa dvoje dece. Umesto toga, ja sedim sam u kući kao neka budala - napisao je bio Metju u knjizi, prisećajući se Lizi.

S njom je, inače, silno želeo da ode pred oltar, ali nikako nije imao snage da joj to i predoči. Dosta posle raskida, navodno, ona mu je mejlom saopštila kako je udata, što ga je bilo prilično zabolelo. U to vreme, molio ju je da mu dođe na jednu predstavu, ali „ona nije za to pronalazila vremena". Iako je nije spomenuo po imenu, napisao je još i da joj svakako želi mnogo sreće i da će tako biti zauvek.

Moli Hurvic

Moli Hurvic i Metju Peri, Profimedia
 

Pre oko tri godine, pročulo se kako Metju Peri ipak kreće ka oltaru - sa menadžerkom u izdavaštvu, Moli Hurvic. Međutim, godinu dana od te vesti, saopštili su javnosti da su se ipak rastali. Otad, ni sa jednom nije bio viđen u javnosti, te se veruje da je do samog svog kraja - ostao potpuno sam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike