Trener Metjua Perija: Sport mu je pomagao u oporavku, bio mu je izduvni ventil! I pre smrti je bio na treningu

30.10.2023

12:46

0

Glumac je, kaže, svima pomagao tokom rehabilitacije

Trener Metjua Perija: Sport mu je pomagao u oporavku, bio mu je izduvni ventil! I pre smrti je bio na treningu
Copyright Profimedia

Iznenadna smrt glumca Metjua Perija pogodila je mnoge obožavaoce njegovog lika i dela, a oni koji su ga poznavali otkrili su i neke pojedinosti o njegovom privatnom životu.

Perijev trener Met Manase ispričao je da je glumac radio ono što je voleo samo nekoliko sati pre smrti, te je igrao piklbol. Trener je rekao da su se poznavali oko dve godine, te koliko je zvezda serije "Prijatelji" obožavao taj sport. Kaže da je sport za Metjua bio alat kako bi se održavao treznim.

- Mislio je da je to nešto što bi moglo da mu pomogne u oporavku i radio je sjajan posao - rekao je Met za magazin "People".

 

 

Ovaj sport mu se jako sviđao te ga je igrao pet puta nedeljno. Na treninzima je sve zasmejavao i bio je bio takmičarski nastrojen.

- Piklbol je bio njegov izduvni ventil. Jako se veselio. Bio je takmičarski tip, uopšte ne u lošem smislu. Obožavao je to. Hteo je da igra. Želeo je da pobedi, obožavao je to. Kad bi pogodio neverovatan šut, pričao bi vam o tome danima - ispričao je glumčev trener.

Profimedia
Metju Peri na treningu

 

Peri je na treningu bio svega nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav u svojoj kući.

- Kada smo tek počeli da igramo, bili smo on i ja sami. A onda smo doveli i druge ljude - kazao je Met. Nije video Metjua tog jutra pre nego što je glumac preminuo, već je na terenu s glumcem bila druga trenerica.

Nju je Met prvu pozvao kada je saznao za smrt glumca.

- Rekla mi je: "Da, bio je". Nije otkrila koliko dugo, ali je rekla da je jako dobro igrao, što nije bilo iznenađenje - rekao je Manase.

Profimedia
Metju Peri

Met je otkrio da je Peri konstantno pokušavao da pomogne zavisnicima da se otrezne.

- Puno toga je radio sa svojom ustanovom za rehabilitaciju i pokušavao je da pomogne ljudima da ostanu trezni. Dovodio ih je na treninge i učio ih da igraju piklbol - dodao je trener, otkrivajući da je poslednji put sa svojim saigračem. 

Trener je poslednji put razgovarao s glumcem nedelju dana pre nego što je umro.

- Brinuo je o svima. Dan je odmah postajao bolji kada bih ga video ili kada bi me nazvao. Nikada nije propuštao priliku da se našali kako bi vas nasmejao. Jednostavno neverovatna osoba. Svi bi trebalo da znaju da je imao zlatno srce - poručio je za kraj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike