„Toliko sam te volela..." Bruk Šilds se oprostila od Metjua Perija: Emotivna poruka sve ponovo rasplakala (FOTO)

30.10.2023

11:55

0

Glumac je preminuo u svom domu, u Los Anđelesu

„Toliko sam te volela..." Bruk Šilds se oprostila od Metjua Perija: Emotivna poruka sve ponovo rasplakala (FOTO)
Bruk Šilds - Copyright Profimedia

Vest o smrti Metjua Perija, čuvenog Čendlera Binga iz „Prijatelja", čitav Holivud zavila je u crno. Brojni prijatelji i saradnici glumca i dalje mu putem društvenih mreža upućuju poslednje zbogom, a na dugoj listi - našla se i Bruk Šilds, s kojom je u pomenutom sitkomu takođe radio.

Ona je tumačila ulogu Erike Ford, opsednutog fana Džoija Tribijanija (Met Leblank), koja je duboko verovala da je on zaista doktor Drejk Remore iz „Dana naših života". Epizoda u kojoj se pojavljivala nosi naziv „The One After the Super Bowl, Part 1".

- Teško mi je da pronađem reči. Bio si voljen, Metju. Toliko sam te volela. Hvala ti za osmehe. Budio si radost u mnogima. Već nam nedostaješ... Svu ljubav šaljem tvojoj porodici i prijateljima - napisala je Šildsova uz njihovu zajedničku fotografiju baš iz pomenute epizode, uz emotikon slomljenog srca koji joj je čak i naša Milica Milša odgovorila.

Bruk Šilds se oprostila od Metjua Perija, Instagram screenshot / brookeshields
 

Podsetimo, Metju Peri preminuo je proteklog vikenda u svom domu, u Los Anđelesu. Ekipa „Prijatelja" i dalje je nema od bola, niti su se akonto tragedije oglašavali na svojim Instagram profilima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike