Darku Laziću je bivša žena na ovo stalno skretala pažnju! Pevač optimističan: Ma i to ćemo da promenimo!

29.10.2023

15:35

0

I te kako kuje velike planove za budućnost

Darku Laziću je bivša žena na ovo stalno skretala pažnju! Pevač optimističan: Ma i to ćemo da promenimo!
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić vratio se u Beograd posle nastupa koji je održao u Bernu, pa je s okupljenim medijima popričao o poslovnim planovima koje kuje. Dotakavši se Arene, istakao je kako svakako tamo priželjkuje da zapeva, ali pre toga „mora bar još jedan ozbiljan album da se desi".

- ...Mislim da će to biti sledeće godine. Ove smo okasnili dosta i smatram da treba još jedan ozbiljan album da se izbaci, pa onda - kazao je on, a onda i prokomentarisao navode bivše supruge, pevačice Ane Sević, da on Arenu i zaslužuje.

„Da mi nema Katarine..."

Katarina Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ana je to uvek govorila, ali sam ja bio neozbiljan. I to ćemo da promenimo. Ja ceo život obećavam da ću da se uozbiljim, a nikad da se uozbiljim, čoveće. Biće, ako ne Arena, nešto hoće. Nisam se potpuno uozbiljio, jako je teško, ali trudim se, što kaže moja Kaća (supruga), biće sve dobro. Da nema nje, ko zna šta bi bilo - nasmejao se onda on.

Na pitanje da li je veći trošak album ili savdba, odgovorio je:

- Nije to bankrot, imam ozbiljnu firmu iza leđa sa kojom sarađujem, to su ozbiljni ljudi, moraš da uložiš da bi zaradio. I svadba je veliki trošak, ali hvala Bogu radimo, samo da je zdravlja - zaključio je Lazić.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike