Majka Darka Lazića s dečkom ide u „Elitu"? Pevač nema ništa protiv: Oni su super par, kao Kaća i ja!

27.10.2023

11:35

0

Ukoliko krene put rijaliti imanja, imala bi jaku podršku naslednika

Majka Darka Lazića s dečkom ide u „Elitu"? Pevač nema ništa protiv: Oni su super par, kao Kaća i ja!
Darko Lazić sa majkom Brankom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Branka Lazić, majka pevača Darka Lazića, zajedno sa dečkom Draganom Paunovićem navodno bi uskoro trebalo da se useli na rijaliti imanje u Šimanovcima. Produkcija „Zadruge 7 Elite", prema daljima napisima, uzela bi u razmatranje da im ponudi i dobre honorare za vreme koje bi proveli tamo, ukoliko na ponudu o kojoj se šuška budu rekli „da".

Lazić, kada je za to čuo, nije burno odreagovao. Šta više, kaže da bi je maksimalno podržao jer su ona i Dragan super par i lepo se slažu, baš kao i on i njegova supruga Katarina.

„Celo selo već zna koliko se oni vole!"

Branka Lazić s Draganom Paunovićem, Printscreen
 

- Branka i Dragan su postali hit kad se saznalo da su zajedno. Ona je dugo bila sama posle smrti muža Milana, nije izlazila iz dvorišta iako su svi pričali da je vreme da nastavi dalje i da ne sme da se zakopa i tuguje. Za mužem će uvek da žali, ali život ide dalje. Dragan i ona su toliko skladan i lep par da celo selo zna koliko se vole. On se ne odvaja od Branke, ne prođe dan da joj ne priredi neko iznenađenje. Na kraju je to došlo i do produkcije i čelnika „Pinka", pa su navodno dobili poziv da uđu u rijaliti. Produkciji su zanimljivi, najviše zbog toga što su ljudi sa sela, što ih narod voli jer su prirodni i ne glume - kazao je izvor, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a nakon toga oglasio se i Darko koji je ispričao da bi i njegova baka bila za sve to, jer je inače veliki fan šoua.

Ipak, ne bi voleo da se tamo priča o njemu i njegovoj ženi. To bi, naime, bio jedini uslov.

- Što se mene tiče, majka neka uđe s Draganom sutra u rijaliti! Oni su super par, slažu se lepo, kao Kaća i ja. Narod bi ih odmah zavoleo, mislim da takve stvari i treba da se ekranizuju - prokomentarisao je za pomenute medije.

„Pričali smo i o svadbi..."

Branka sa sinom Darkom i njegovom suprugom, Instagram screenshot/laziccbranka
 

U njihovoj porodici, inače, venčanje Branke i Dragana bio tek još jedan - lep povod za slavlje.

- Sedeo sam s majkom i Draganom pre neki dan. Pričali smo o svadbi i naravno da bih voleo da se to uskoro desi. Mogu sve da im isplaniram. Nedavno smo napravili moje venčanje, sad su oni na redu, pa što se kaže, da se dobro proveselimo. Svi im želimo svu sreću, a znate kako se kod nas u familiji slavi kad se prave veselja - kazao je za iste medije onda on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike