"Hvala ti Bože što me čuvaš": Darko Lazić posetio mesto gde je pre pet godina imao težak udes (FOTO)

23.10.2023

10:14

0

Tešku saobraćajnu nezgodu je jedva preživeo

"Hvala ti Bože što me čuvaš": Darko Lazić posetio mesto gde je pre pet godina imao težak udes (FOTO)
Darko Lazić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Darko Lazić posetio je mesto na kome je pre pet godina imao tešku saobraćajnu nezgodu. Naime, do nezgode je došlo kod mesta Brestač, tačno u 7 ujutru. 

Folker je objavio sliku sa ovog mesta i zahvalio se Bogu.

- Pre pet godina u 07.00. Hvala ti, Bože, što me čuvaš - napisao je Darko.

Printscreen/Instagram/darkolazicofficial
Darko Lazić

23 dana bio u komi 

Tog 23. oktobra 2018. godine pevač je rano ujutru doživeo tešku nezgodu, nakon čega je hospitalizovan u Kliničko-bolnički centar u Zemunu. U ustanovu je došao sa teškim telesnim povredama i u komi proveo preko 20 dana. 

- Ja sam imao saobraćajnu nesreću u oktobru 2018. i bukvalno sam posle nekoliko sati bio otpisan. Skroz sam potonuo. Bio sam dva meseca u bolnici. Da ne pričam o povredama, koje su stravične: 12 polomljenih rebara, polomljeni kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezina, bubreg... Sve, sve. Disao sam na aparatima mesec dana. Bio sam 23 dana u komi. To je jako čudna stvar. Non-stop sam imao u glavi i viđao sam neke bele ili svetloplave zavese koje su stalno bile tu, letele su. Viđao sam i neke ljude koje ne poznajem uopšte. To malo ljudi zna i, evo, sad sam to rekao. Tih 23 dana kome je trajalo kao da sam legao i odspavao i sutradan se probudio - otkrio je Lazić i dodao:

- Klinički sam bio mrtav, u komi. Znam da su me reanimirali. To su mi rekli kasnije, tako da, eto, postoji nešto sigurno

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike