Jelena Rozga blokirala Novi Sad, pa bacila publiku u trans: Ovo ću pamtiti zauvek! (FOTO)

29.10.2023

13:40

0

Pevačica je za svoje fanove priredila pravi spektakl

Jelena Rozga blokirala Novi Sad, pa bacila publiku u trans: Ovo ću pamtiti zauvek! (FOTO)
Jelena Rozga - Copyright Live Production

Jelena Rozga noćas je u novosadskom „Spensu" u okviru turneje „Minut srca mog" priredila svojoj publici noć kakvu će zauvek da pamte. Čitav grad, najpre, gotovo da je bio blokiran, a fanovi su, želeći da osiguraju najbolje mesto na ovom koncertu, stvorili ogromne gužve ispred hale već od ranih popodnevnih časova.

Dvoipočasovno druženje koje je usledilo premašilo je i sva očekivanja - pretvorilo se, naime, u pravi muzički vremeplov kroz Jeleninu karijeru, a euforija je trajala od prvih taktova uvodne numere, pa sve do samog kraja. Neiscrpna energija Rozge i njen vokal stvorili su neverovatnu atmosferu, hitovi su se nizali jedan za drugim, a publika je to bogato nagradila – pevajući svaki stih uglas sa njom, uz snažne ovacije.

Jelena Rozga, Live Production
 

Pevačica se tokom koncerta nekoliko puta obratila svojim fanovima, ne skrivajući oduševljenje i emocije.

- Ovo je nešto što ću pamtiti zauvek. Novi Sad. Hvala vam na ovoj nezaboravnoj noći. Vaša energija je naprosto neopisiva, vi ste moja snaga. Volim vas - emotivna je bila ona.

Šou je dodatno bio upotpunjen plesačkim trupama i zahtevnim koreografijama, dok je „Skymusic" savremenom produkcijom, audio-vizuelnim elementima i moćnom priotehnikom sve prisutne ostavio bez daha. Rozga, sa druge strane, nastavlja svoju regionalnu turneju - nakon fantastičnih nastupa u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu, sledeći koncert zakazan je za 10. februar u Skoplju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike