Devojka Lazara Ristovskog dirnuta porukama koje dobija o njihovoj vezi! Jedna ju je posebno raznežila: Ostanite inspiracija!

27.10.2023

19:11

0

Poruke je podelila javno i zahvalila se svima

Devojka Lazara Ristovskog dirnuta porukama koje dobija o njihovoj vezi! Jedna ju je posebno raznežila: Ostanite inspiracija!
Anica Lazić i Lazar Ristovski - Copyright Instagram printscreen

Nedavno je obelodanjeno da glumac Lazar Ristovski uživa u ljubavi sa novom izabranicom Anicom Lazić. Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da je razlika među njima 39 godina, ali oni za to ne mare.

Anica se nije oglašavala na svom nalogu na Instagramu o vezi sa glumcem, sve do juče kada je on proslavljao 71. rođendan. Od tada pa sve do danas, ona je na svojim storijima delila poruke koje je dobijala od ljudi, a koje su je očigledno oduševile.

Instagram printscreen/anicalazicofficial
Lazar Ristovski i Anica Lazić

Naime, u porukama su dobili mnogo reči podrške.

- Prelepi i mnogo jaki, i mentalno i svakako, podrška za vas! - pisalo je u poruci, pa se zahvalila za ove reči.

- Kao neko ko je u braku sa 42 godine starijim muškarcem, potpuno te razumem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav! - glasila je druga poruka, na koju je Anica napisala:

- Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću!

Instagram printscreen
Anica Lazić

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje! - napisao joj je jedan korisnik Instagrama, pa je Lazićeva navela:

- Jedna od najlepših poruka danas, hvala!

Podsetimo, Anica je imala veoma emotivnu poruku upućenu Lazaru povodom rođendana, a u čestitkama se oglasila i njena majka, koja ih očigledno bezrezervno podržava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike