Prva zajednička fotografija Branke Lazić i njenog dečka: Više se ne kriju

04.10.2023

16:59

0

Njihovu ljubav je podržao i pevač Darko Lazić

Prva zajednička fotografija Branke Lazić i njenog dečka: Više se ne kriju
Branka Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Majka pevača Darka Lazića, Branka Lazić već izvesno vreme uživa u emotivnoj vezi sa Draganom Paunovićem Gagijem. Često putuju, a svoju ljubav ne kriju, a o tome govori i poslednje objavljena fotografija na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako par uživa.

Instagram printscreen/d.d.e.v
Dragan Paunović Gagi i Branka Lazić

 

Njihovu vezu podržava i Brankin sin Darko, a nedavno je odjeknula vest da če se Gagi i oženiti izabranicu. 

Dragana Paunovića živi i radi u Holandiji, a Branka ga često prati na poslovnim putovanjima, gde uživaju zajedno, a u planu imaju i da sudbonosno da izgovore u gradu ljubavi. 

- Imamo u planu da se venčamo jednog dana u prelepom Parizu. Naravno, onako kako je pristojno u našim godinama, sa našom kumom Julom Savić iz Pećinaca - rekao je on i dodao da im je buduća kuma od početka bila velika podrška.

 

Podsetimo, Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji.

- Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada su živeli pre mnogo godina, ali nikad nisu bili prijatelji sa njim. Razveden je i ima petoro dece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vesti. Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku i izjavio joj saučešće - priča izvor blizak porodici i dodaje:

- Nakon nekoliko meseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile su se emocije i sada su zajedno. Darko i cela porodica je njega jako lepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lepo slažu. Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umešao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike