Udala se ćerka Kurta Kobejna! I suprug joj je iz poznate porodice, a tek da čujete ko ih je venčao: Zvezda na zvezdu ide! (FOTO)

26.10.2023

07:45

0

Za sobom, inače, već ima jedan brak

Udala se ćerka Kurta Kobejna! I suprug joj je iz poznate porodice, a tek da čujete ko ih je venčao: Zvezda na zvezdu ide! (FOTO)
Fransis Bin Kobejn sa majkom Kortni Lav - Copyright Profimedia

Fransis Bin, ćerka pokojnog Kurta Kobejna i Kortni Lav, udala se za sina Tonija Hoka (penzionisanog profesionalnog skejtbordera, poznatog i po nadimku Birdman), Rajlija Hoka. Par se još 7. oktobra zavetovao na večnu ljubav, međutim, lepa vest tek je sada odjeknula - i čestitkama se gotovo i ne vidi kraj. Prethodno, podsetimo, Fransis je tri godine (do 2017) provela u braku s Ajzejom Silvom, koji je muzičar. 

Kada su se i zvanično razveli, Fransis je morala da se odrekne očeve stare gitare, pošto je Silva tvrdio da mu ju je ona poklonila (1959 Martin D-18E, akustična). 

Što se tiče Rajlija, sa druge strane, ona je od njega starija godinu dana; sudbonosno „da" rekla mu je u Los Anđelesu, što je njen predstavnik i potvrdio za „E!News". Prema daljim napisima, venčao ih je Majkl Stajp, iz „R.E.M." grupe, koji je Kobejnovoj kum. 

Prvi put je o njihovoj vezi progovorila javno u okviru jedne objave na Instagramu, početkom 2022. godine i posle duže pauze od društvenih mreža.

 

 

- Ništa nisam objavljivala godinu dana i to je bilo sjajno za moje mentalno zdravlje. U sadašnjost me je 2021. tek postavila, više nego ikad i na tome sam zahvalna. Hoću da podelim nekoliko trenutaka koji su mi doneli radost - poručila je pa u niz uvrstila i jednu Rajlijevu fotografiju, ali detalje iste još uvek čuva strogo među bliskima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike