Bred Pit je želeo da glumi tragično preminulog muzičara! Njegova udovica to nije dozvolila: Je*ote, šta misliš ko si ti? (VIDEO)

04.01.2023

06:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kortni Lav je javno iznela skandalozne detalje u vezi slavnog glumca

Bred Pit je želeo da glumi tragično preminulog muzičara! Njegova udovica to nije dozvolila: Je*ote, šta misliš ko si ti? (VIDEO)
Bred Pit - Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Muzičarka i glumica Kortni Lav gostovala je podkastu Marka Marona „WTF“ i izjavila da joj Bred Pit nije dozvolio da glumi u filmu “Fight Club” iz 1999. godine zato što je ona odbila da mu ustupi prava na snimanje biografskog filma o Kurtu Kobejnu, njenom pokojnom suprugu i pevaču grupe Nirvana.

Profimedia
 

Prema onome što je rekla, Pit je, pošto ga je ona odbila, naredio Dejvidu Finčeru, reditelju filma “Fight Club”, da je izbaci iz filma. A odbila ga je prilikom sastanka na kojem su bili njih dvoje i reditelj Gas Van Sant na kome se govorilo o ekranizaciji kratke priče “Planina Broukbek” autorke Eni Pruks koju je kasnije režirao Ang Li.

Cena koju je Kortni platila

Na tom sastanku Pit je predstavio svoju ideju o biografskom filmu o Kurtu Kobejnu, što je Kortni odbila. Zbog toga je izgubila ulogu Marle, a njeno mesto zauzela je Helena Bonam Karter, prenosi Headliner.

Priča Kortni Lav postala je viralna posle čega je izvor blizak produkciji filma “Fight Club” izjavio za Varajeti da je ona bila na audiciji, ali nikada nije dobila tu ulogu.

Profimedia
 

- Ne možete da izgubite ulogu koju niste dobili. Uloge ne dodeljuju drugi glumci već reditelj filma - rekao je izvor.

Zbog toga je reagovala Kortni i to objavom na društvenim mrežama.

Nikada ne bih dozvolila Bredu da glumi Kurta

„Povodom priče koju sam ispričala u podcastu Marka Marona “WTF”, nisam nameravala da je ispričam. Bred Pit me je na to naterao. Ne sviđa mi se način na koji posluje i rukuje svojom moći. Iznela sam činjenicu koja se zbila na početku produkcije filma ’Fight Club’“, napisala je ona.

Dodala je da zna da je odabir glumaca poput ruleta i to što je rekla 22 godine kasnije nije znak ljutnje zbog gubitka uloge.

Profimedia
 

„U podlastu sam se prisetila dana kada su me Bred i Van Sant pozvali na ručak i pokušali da me ucene s ulogom u filmu u zamenu za prava na film o Kurtu Kobejnu. Pošizela sam na njih i istog dana sam dobila otkaz. Svaka reč koju sam rekla je činjenica.

„Nikada ne bih dozvolila Bredu da glumi Kurta. Jebote, šta misliš, ko si ti?“

Kortni je dodala da je nakon toga nastavila da odbija ideje Breda Pita i njegove kompanije Plan B u vezi biografskog filma o Kobejnu, a poslednji put to se dogodilo 2020. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike