On je Jovani Jeremić prvi čestitao rođendan! Voditeljka se pohvalila: Tek da vidite kakvu joj je radost ćerka priredila! (FOTO)

25.10.2023

10:55

0

Ona danas proslavlja svoj 33. rođendan

On je Jovani Jeremić prvi čestitao rođendan! Voditeljka se pohvalila: Tek da vidite kakvu joj je radost ćerka priredila! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Voditeljka Jovana Jeremić danas, 25. oktobra, proslavlja svoj 33. rođendan. Bivši suprug Vojislav Milošević prvi joj je čestitao, a sa naslednicom Leom oduvala je svećice još i u susret velikom danu.

- Lavice, srećan rođendan! Standardno, da tebi poželim zdravlje, ljubav, sreću, uspeh... Ali neka ti Bog podari dovoljno snage, mudrosti, trpeljivosti da velike snove sanjaš i te velike snove živiš. Da ne odustaješ od svega što si zacrtala i da stalno, ma koliko teško bilo napraviš novi korak napred. Korak koji će biti zapisan, svevremensko obeležje po kome ćeš se pamtiti. I ako ljudi nekad i umiru, njihova dela traju zauvek, zapisana među zaslugama baš onih koji su imali hrabrosti da najveće snove žive u realnosti. Živa ti meni bila na mnoga leta! - napisao joj je Voja, što je ona s ponosom pokazala svima, putem Instagrama.

- Hvala, lave moj dobri. Ti si moja duša. Lavica će te uvek podržavati, ti to znaš. Dok je živa! - odgovorila je tada ona svom prvom suprugu.

Kao što je već i poznato, Jovana i Vojislav ostali su u dobrim odnosima posle razvoda.  

 

 

- Svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i daj Bože oženiće se i imaće i treće dete. Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji, da fali dlaka sa glave, obrnula bih ceo svet za njega da mu pomognem. Mi smo prošli četiri godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko ko pokuša da ga dirne imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba - otvorila je dušu jednom za „Kurir" Jeremićeva, koju je pred 33. rođendan ćerkica Lea obradovala pesmicom.

- Moja prva čestitka u susret 25. oktobru - potpisala je kratak snimak s mezimicom u glavnoj ulozi, koja joj je pomogla i da oduva svećice.

Podsetimo, Jovana nije krila s kakvim se ona poteškoćama susrela, vezanim za govor, pošto su joj se poznati roditelji razveli.

- Kad sam se razvela, ona se po prvi put susrela s nekom poteškoćom. Roditelji ne treba da kriju ako imaju problem s detetom, mislim na problem sa pričom, jer je moje dete išlo kod logopeda. Ne planiram da prestanem, sad želim da ide u školicu govora, možda postane i spiker jednog dana. Ima samo četiri godine, a zna sva slova, brojeve. Nije sramota pitati za pomoć. Nisu svi logopedi dobri, neki uzimaju lovu, a ne urade ništa. Ukoliko nakon mesec dana dete ne postigne uspeh, menjajte logopeda. Važno je samo da dete odmah vodite gde treba, ukoliko vidite da ne napreduje što se tiče govora - kazala je svojevremeno Jeremićeva, koja je očito i više nego zadovoljna uspehom koji je njena devojčica postigla.

Jovani Jeremić ćerka otpevala rođendansku pesmu, Instagram screenshot / jeremicjovana
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike