"Želim da se okupam u tvojoj kadi": Stan Sofije Milošević u Beogradu krije pravi dragulj! Ovakvo kupatilo bi mnogi poželeli (FOTO)

20.10.2022

21:39

1

Elegantno i stilski urađeno, a opet moderno kupatilo naše manekenke stvarno ostavlja bez daha

"Želim da se okupam u tvojoj kadi": Stan Sofije Milošević u Beogradu krije pravi dragulj! Ovakvo kupatilo bi mnogi poželeli (FOTO)
Sofija Milošević - Copyright Instagram printscreen/sofijamilo

Sofija Milošević je već dugo u vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, te ga, zbog njegovog posla, prati gde god ih život navede. Trenutno žive u Italiji, s obzirom na to da od letos on igra za Fiorentinu. No, Sofija često zbog posla dolazi u Beograd, gde ima svoj stan, a u njemu pravu oazu.

Sofija je, jednom prilikom, na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju kupatila u svom stanu, koje ostavlja bez daha.

Instagram printscreen/sofijamilo
Sofija Milošević

Na prvi pogled mnogi bi pomislili da je ovo kupatilo iz nekih magazina. Bela moderna kada zauzima centralni deo u ovoj prostoriji, a pored nje je zlatni tuš. 

Velike bele zavese skrivaju prozor od znatiželjnih pogleda, dok su na podu crne i bele pločice. 

Posebnu notu svemu daje luksuzni beli luster, a na zidovima i plafonu su radovi koji dodatno doprinose celokupnom utisku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Kao i svakoj ženi, Sofiji je bilo potrebno da ima prostora za kozmetiku i šminku, pa su četiri staklene police pune raznih proizvoda. 

"Kako je lepo!", "Čista umetnost", "Želim da se okupam u tvojoj kadi", "Zadivljujuće i elegantno" - bili su samo neki od komentara ispod Sofijine objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike