Ceca se psihički priprema za saradnju sa Željkom Joksimovićem: Kinjiće me sigurno!

22.10.2023

16:57

0

Njih, pre svega, veže prijateljstvo

Ceca se psihički priprema za saradnju sa Željkom Joksimovićem: Kinjiće me sigurno!
Ceca Ražnatović, Željko Joksimović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović dugo nije izdala novi album, ali je najavila nove pesme, s obzirom da često boravi u studiju.

Na novom projektu, naći će se i duetska pesma sa Željkom Joksimovićem, sa kojim je i privatno baš dobra.

- Rekla sam mu da to bude "top secret". Da bude apsolutna tajna. Ali negde se čulo, pohvalili smo se. On i ja smo rekli negde to i procurilo je. U Beogradu čuvati tajnu je jako teško. Zato sada moramo to da snimimo. Moram da se čujem sa njim. Bila sam zaista prezauzeta a moram malo i grlo da odmorim. To su večni, trajni snimci. Mora da mi grlo bude fit, ne mogu posle koncerta iz aviona pa pravo u studio. To bi bilo nepoštovanje prema mojoj publici - rekla je Ceca.

Foto: Milan Maricic/ATAImages
Željko Joksimović

 

Kako li će se tek "kuvati" u studiju?

Pevačica naslućuje da će biti malih poteškoća u studiju zbog Željkove strogoće.

- Prvi put sarađujem sa njim. Presrećna sam i jedva čekam da čujem kako će on da me producira. On je perfekcionista. Ja to znam i svesna sam da će mi on "piti krv" na slamčicu jer je perfekcionista. On će zaboraviti da smo super drugari i da se mnogo volimo. On će mene 100% kinjiti. Reći će, ajde, ajde, kako to pevaš? Tako ne možeš da pevaš. Znam ja kako ti pevaš. On je strog. Prvo, izuzetno je talentovan, ja ga poznajem 100 godina i prosto poznajem mu karakter. On mene pustiti neće dok ne bude rekao da je to dobro. I ja sam se već predala - naglašava Svetlana.

ATAImages/ M.M.
Ceca Ražnatović

 

"Nisam zabranjena u Hrvatskoj"

Ražnatovićeva je nedavno održala koncert u Sloveniji, u Brežicama, gde joj je došlo dosta hrvatske publike. 

- Pa nije, kad god gostujem u Sloveniji, ima mnogo moje publike koja dolazi iz Hrvatske jer to im je jako blizu, pošto ja ne nastupam u Hrvatskoj. Odmah da kažem, ja nemam nikakvu zabranu za Hrvatsku, to su dezinformacije - ističe Ceca, koja planira sledeće godine da održi treći koncert na beogradskom Ušću.

-  Ali ja ipak sve pozivam da dođu u Beograd, pošto smo mi odlični domaćini, ako Bog da, za sada su ozbiljni planovi, znači 99% radim Ušće u junu, nadam se da taj 1% neće prevagnuti - kaže pevačica, koja ima mnogobrojnu publiku u celom regionu. 

ATA Images/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

- Ja uvek pozovem moju publiku iz bivših republika da dođu na Ušće kao što se to dešavalo i prethodnih godina, i za Marakanu, i za prvo Ušće i za drugo Ušće. Uvek kada su veliki koncerti u Beogradu, napomenem da smo mi sjajni domaćini, da će se sjajno provesti i to je neki srpski Woodstock (muzički festival blizu Njurorka, prim.aut.) - izjavila je Ceca za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike