"Terala sam mamu da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem": Anastasija bez dlake na jeziku, otkrila i ko je neprijatelj njene kuće!

22.02.2022

22:01

0

Pevačica nije nikoga štedela, a uspela je i da iznenadi odsečnošću

"Terala sam mamu da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem": Anastasija bez dlake na jeziku, otkrila i ko je neprijatelj njene kuće!
anastasija raznatovic (1) - Copyright Tv Pink Printscreen

Anastasija Ražnatović rešila je da više nema dlake na jeziku, pa je, u prvom pojavljivanju posle raskida, rešila da daje odgovore na svakojaka pitanja.

Gostujući večeras kod Ognjena Amidžića, ona je nasmejala sve kada je otkrila ko su bile njene simpatije kada je bila klinka, te da je čak i mamu Cecu terala da se zabavlja sa jednim od njih.

Tv Pink Printscreen
 

- Viktor Savić, on je znao to, išla sam na njegove predstave. Željko Joksimović mi se isto sviđao, pa sam terala mamu da se zabavlja sa njim zato što sam bila mnogo mala, a on je bio dosta stariji od mene. I Enrike Iglesijas. I za 11. rođendan mi je mama organizovala da odem na njegov koncert u Beogradu, upoznala sam ga, poljubio me u obraz i nisam htela pet dana obraz da perem - ispričala je Anastasija.

ATAImages/ Antonio Ahel, TV Pink Printscreen
 

Anastasija je upitana i za iskreno mišljenje o Jeleni Karleuši, na šta nije htela da odgovori, ali je kao iz topa rekla ko je lažni prijatelj njene kuće.

- Saša Vidić. Zar moram da dodajem išta? - rekla je ona.

ATAImages/M. M.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike