Goca Tržan tačno opisala osećanje prema Ivanu Marinkoviću: Evo da li mu je sve oprostila

22.10.2023

12:11

0

Njihov odnos, ne prestaje da intrigira medije

Goca Tržan tačno opisala osećanje prema Ivanu Marinkoviću: Evo da li mu je sve oprostila
Goca Tržan i Ivan Marinković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan, nekoliko godina je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila i ćerku Lenu. Nakon niza neraščišćenih situacija i obračuna putem suda, pevačica je objasnila šta sada oseća prema bivšem rijalti učesniku.

- Ja sam već godinama potpuno indiferentna. Da nije tako, ja ne bih bila srećna u svom sadašnjem braku. Mislim da, ako želiš nekoga da voliš i da bi mogao da se posvetiš toj osobi, moraš iza sebe da ostaviš i bol i gorčinu. Moraš da se pomiriš sa situacijom, sa tom osobom iz prošlosti, makar onako unutar sebe. Ja sam se sa svojom bivšom ljubavi potpuno pomirila - ispričala je Goca.

ATAImages/ A.A.
Goca Tržan

 

Kako Tržanova savetuje žene?

 Više puta, Goca je isticala koliko je pogrešila u odabiru partnera.

- Uopšte ne pratim i ne čitam šta moj bivši muž o meni priča. Često se i šalim na svoj račun kada je moj prvi brak u pitanju, umem da kažem 'Ako mislite da ste mnogo pogrešile u izboru muškarca, setite se mene, niko nije pogrešio kao ja'. Ali u smislu životnih okolnosti, ja iz tog braka imam dete koje je centar mog života i ona je razlog da se ja sa njim u sebi pomirim. Sve što on radi, priča, ne dolazi do mene... ja to ignorišem - izjavila je Goca u "Magazinu in".

ATAImages/Antonio Ahel
Ivan Marinković

 

Uživa kraj Raše

Podsetimo, pevačica je gotovo deset godina u emotivnom odnosu sa Radomirom Rašom Novakovićem. Par se venčao 2021. godine, a pevačica neretko deli intimne detalje iz njihovog zajedničkog života.

Instagram screenshot / gocatrzan
Goca Tržan, Raša Novaković

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike