"Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom": Goca Tržan objasnila zašto je Raša uspeo da je zadrži pored sebe

09.10.2023

15:38

1

Otkrila je i kako se snalazi kada dođe do sukoba između nje i ćerke

"Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom": Goca Tržan objasnila zašto je Raša uspeo da je zadrži pored sebe
Goca Tržan - Copyright Printscreen YouTube/Ami G Show

Pevačica Goca Tržan nakon razvoda od Ivana Marinkovića, sa kojim ima ćerku Lenu, sreću je pronašla pored sadašnjeg supruga Raše. 

On je godinama član njenog benda, a pre više od deceniju otpočeli su svoju romansu. 

Iako je od Goce mlađi 14 godina, pevačica tvrdi da je Raša jedini muškarac koji je uspeo da je zadrži jer joj nije bio dosadan. 

- Ja ne mogu da budem sa nekim sa kim nisam često, mora da mi je blizu da mogu uzmem kad god želim, a da mi ne dosadi. Meni muškarci dosade neverovatnom brzinom, jedini muškarac koji mi nije dosadio je moj sadašnji suprug zato što je totalno lud - priznala je Tržanova u svojoj emisiji.

Raša je prihvatio Gocinu ćerku i prema njoj se ponaša kao otac.

- Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo – ispričala je nedavno za Grand. 

Podsetimo, Ivan je nedavno govorio o navodnim sukobima sa bivšom suprugom. 

- Nismo mi izgladili ne znam kakve odnose, taj odnos je godinama vrlo konstantan i mislim da ga mediji predstavljaju drugačijim nego što jeste. Moj odnos s bivšom ženom se svodi na dve stvari, tačnije odnos s mojom ćerkom i sporove oko mog stana i tu se stvari glade. Glade se sudski, a samim tim se slučaj i rešava - rekao Ivan Marinković u emisiji "Narod pita", a onda se osvrnuo na Lenin odnos sa polubratom Željkom, Ivanovim sinom kojeg je dobio sa Miljanom Kulić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike