Novak Đoković u društvu Barbi: Glumica oduševljeno gleda srpskog tenisera, fotografija govori više od reči

20.10.2023

20:50

2

Gaji simpatije prema njemu već dugi niz godina

Novak Đoković u društvu Barbi: Glumica oduševljeno gleda srpskog tenisera, fotografija govori više od reči
Novak Đoković i Margo Robi - Copyright ATAImages/Dušan Milenković Profimedia

Novak Đoković, osim što je pravi profesionalac kada je njegov posao u pitanju, važi i za jednog od najpopularnijih javnih ličnosti u svetu, pa nije ni čudno što su mnogi oduševljeni njime.

Pored toga što ga obožavaju milioni fanova, vole ga i slavne ličnosti, a među njima i mnoge holivudske face. Jedna od njih je i verovatno najpopularnija žena na svetu trenutno - Margo Robi.

I pre nego što je oborila sve rekorde popularnim filmom "Barbi", Margo je bila Đokovićev fan, a to pokazuje i fotografija koja je nastala pre celu deceniju. 

Njih dvoje su uslikani na egzibicionom meču koji se održao 2013. godine u Argentini, gde je Novak igrao protiv Nadala. Margo je u to vreme snimala film u Buenos Ajresu, pa su njen partner Vil Smit i ona iskoristili vreme da odu na ovaj meč. 

Koliko je bila oduševljena njime, vidi se i na fotografiji, jer to nije mogla da sakrije. 

Cicipas je obožava, ali Srbin je Srbin

Margo je, inače, već četiri godine prva na listi najuspešnijih i najlepših žena prema časopisu "Maxim", a mnoge poznate zvezde su njom oduševljene.

Jedan od njih bio je grčki teniser Stefanos Cicipas, koji je na ovogodišnjem Australijan openu rekao da je Margo Robi jedna od njegovih omiljenih glumica i da bi bilo lepo videti je u njegovoj loži na turniru.

Međutim, na društvenim mrežama su mu tada doskočili porukom da, ako će Margo Robi navijati za nekoga pored teniskog terena – to mora da bude srpski sportista Novak Đoković. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike