Novak pere sudove, a žena mu se smeje! Hit snimak Đokovića kruži društvenim mrežama (VIDEO)

18.09.2023

14:30

0

Brak im je pun simpatičnih momenata

Novak pere sudove, a žena mu se smeje! Hit snimak Đokovića kruži društvenim mrežama (VIDEO)
Novak Đoković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Đoković jednom prilikom snimila je svog supruga, teniskog asa Novaka Đokovića, kada je on odlučio da je odmeni u obavljanju kućnih poslova. Čim se dohvatio sudova, međutim, nastao je opšti cirkus, koji je sada završio i na TikToku.

- Volim šerpe da perem, ne volim ove mašine - prokomentarisao je Nole, u snimku koji je inače nastao 2021. godine, posle US opena.

- Ti ni ne znaš gde su mašine - smejala se Jelena, a čitava situacija nema kome nije bila simpatična.

Podsetimo, Jelena i Novak Đoković već izvesno vreme uživaju u braku. Ona i deca, Tara i Stefan, su mu najveća podrška.

Kada su tek počinjali svoj zajednički život, pak, to je za njih tada bio veliki izazov, objasnila je jednom prilikom Jelena.

 

 

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život, ali u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je „zatvoreno", ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - istakla je bila ona, pa dodala:

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo... Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti... Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - kazala je zatim, prenosio je „Story", a ideja da ona postane direktor Fondacije Novak Đoković i te kako im je spasila vezu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike