Ovako danas izgleda Sanja Doležal iz "Novih fosila": Posle dužeg vremena se pojavila u Beogradu (FOTO/VIDEO)

19.10.2023

16:03

1

Pevačica je sa kolegama imala poseban povod za dolazak

Ovako danas izgleda Sanja Doležal iz "Novih fosila": Posle dužeg vremena se pojavila u Beogradu (FOTO/VIDEO)
Sanja Doležal - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sanja Doležal i grupa "Novi fosili" obeležili su svojim pesmama mnoge generacije. Sada su najavili oproštajnu turneju, a posle dužeg vremena pevačica se pojavila sa svojim kolegama iz benda u Beogradu.

Oni su se prisetili vremena kada su pre mnogo godina dolazili u Skadarliju, ali i istakli da ni provod nije više kao što je nekad bio.

- Vi danas kada pogledate u jednom restoranu, ljude koji sede za stolom, svi gledaju u telefone. I manje piju, što je katastrofa (smeh). Primećujemo mi već dugo na nekim festivalima da je puno manje zabave i smeha, a mnogo pametnih telefona - rekla je Sanja, pa se osvrnula na narednu godinu:

- U 2024. godini ulazimo u 55. godinu postojanja grupe "Novi fosili". Jubilej je dobar, ovo je prvih 55 godina, a osim toga, ovo su samo brojke. 

Sanja, koja danas ima 60 godina, jedna je od retkih za koju mnogi kažu da godine sa dostojanstvom prihvata, a kako danas izgleda, možete pogledati u galeriji iznad.

"Novi fosili" će, inače, nastupati za reprizu Nove godine u Herceg Novom, što su danas i najavili na konferenciji tim povodom. Za dobro raspoloženje na samom dočeku će biti zaduženi Alen Islamović, Goran Bregović i Mladen Vojčić Tifa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike