Džulija Roberts prodaje kuću iz 1907. godine: Za petospratnicu u San Francisku, urađenu specijalnim stilom, traži skoro 12 miliona!

19.10.2023

21:15

0

Ima božanstven pogled

Džulija Roberts prodaje kuću iz 1907. godine: Za petospratnicu u San Francisku, urađenu specijalnim stilom, traži skoro 12 miliona!
Kuća Džulije Roberts - Copyright Profimedia

Džulija Roberts kupila je kuću u San Francisku 2020. godine, ali sada želi da je proda. Luksuznu petospratnicu građenu 1907. godine, slavna glumica platila je tada 8,3 miliona evra, dok je sada prodaje za 11,75 miliona evra. 

Dom sa dugom istorijom urađen je u edvardijanskom stilu, a prodaja je i zvanično u toku.

Profimedia
Džulija Roberts

Kuća ima četiri kupatila i pet spavaćih soba. Sa balkona se pruža predivan pogled na zaliv u San Francisku, te se s prozora glumice vidi i čuveni Golden Gejt most. Nekretnina je površine 6.315 kvadratnih stopa nalazi se u blizini nacionalnog parka koji je nekada bio baza američke vojske (Presidio Heights).

Na posed se dolazi kroz kameni ulazni dvorac, dnevna soba ima kamin na drva i ugrađene police koje pružaju prijatnu atmosferu. Prostrana kuhinja ima veliko centralno ostrvo sa mermernom pločom, kao i barske stolice. U kuhinji se nalazi i posebno mesto za sedenje i prostor za ručavanje uz kamin, prenosi „People".

Profimedia
Kuća Džulije Roberts

Na trećem spratu nalaze se glavna spavaća, garderober i balkon s pogledom na most. Veliko kupatilo nudi potpunu relaksaciju sa tuš kabinom i šminkerskim kutkom, piše na sajtu koji prodaje glumičinu nekretninu.

Najniži nivo kuće pruža prostor koji se može koristiti kao soba za rekreaciju ili teretana, kako stoji u oglasu. Ovaj nivo vodi direktno u raskošni dvorac sa terasom i džakuzijem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike