Barbara Bobak bez dlake na jeziku o kolegama čije je pesme obradila: Evo kako ko reaguje, ali i zašto je ona to uopšte uradila!

18.10.2023

17:55

0

Nema šta da krije

Barbara Bobak bez dlake na jeziku o kolegama čije je pesme obradila: Evo kako ko reaguje, ali i zašto je ona to uopšte uradila!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/M. M.

Barbara Bobak jedna je od pevačica koja svakako nosi titulu „kraljice bakšiša". Na nastupima pored svojih, inače, izvodi i pesme brojnih kolega, dok je pojedine čak i obradila.

Zašto je to uradila, ali i kako je ko od saboraca sa scene reagovao na taj njen potez, priznala je pojavivši se na jednoj televiziji.

„Ima i ko mi kaže da treba da me bude sramota!"

- Te sve pesme su u vlasništvu autora. Javilo mi se par njih da mi se zahvali. Slađa Deliblašić, Deni Boneštaj i još dosta njih. To je jako lepo kad doživiš od kolega - kazala je za „Kurir", pa nastavila o tome kako joj je s onima koji negoduju zbog svega.

„Da i oni pevaju šta se meni peva!"

 

 

- Uglavnom to prihvataju na dva načina. Ima onih koji kažu otprilike sram te bilo kako možeš da snimiš moju pesmu, a ima i onih koji ti kažu baš super što si to uradila, pesma je dobila neko novo ruho, hvala ti. To i jeste poenta tih obrada, niko te pesme ne prisvaja. Mene prati dosta mlađa publika i onda sam htela da te pesme zažive, da bi moja publika mogla da ih čuje, pa posle da se ne čudi kad ih pevam nego da pevaju i oni ono što se meni peva - objasnila je Bobakova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike