Zarađuje hiljade evra, a tata joj daje džeparac! Barbara Bobak: Otac mi daje na kašičicu koliko mi treba

06.06.2023

15:17

0

Pevačica čuva pare za kupovinu stana

Zarađuje hiljade evra, a tata joj daje džeparac! Barbara Bobak: Otac mi daje na kašičicu koliko mi treba
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Barbara Bobak počela je redovno da nasupa nakon veze sa nekadašnjim dečkom Darkom Lazićem, pa i dobro da zarađuje, ali tim novcem, kako je istakla, ne zna baš dobro da vlada.

Njen sef je njen otac, koji joj čuva sve što zaradi, inače bi u suprutom sve potrošila.

– Ne znam da štedim, ne znam sa parama nijedne sekunde. Sve što imam ja ću da potrošim. Potrošiću na gluposti, na hranu, na putovanja. Naravno, ulažem i u posao, ali taj višak novca ne znam da sačuvam – iznenadila je Barbara, pa iskreno rekla da je oca zadužila da je kontroliše. 

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašičicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome – kaže Bobakova, koja posle Lazića skriva ljubavni život.

Ipak, očekivanja od jačeg pola i dalje ima.

– Muškarac bi trebalo da bude ponosan da mu je partnerka jednako jaka kao on i da ne zavisi od njega. Da im faktor uspešnosti i novca ne igra ulogu u odnosu. Muškarci koji se plaše jakih žena su slabići i samim tim mene ne interesuju – kategorično tvrdi pevačica, poručujući da jednu stvar u odnosu sa muškarcima ne podnosi.

Privatna arhiva / Barbara Bobak
Barbara Bobak

– Naučila sam da ne dozvoljavam da me iko kontroliše i proverava. Ne treba dopustiti neosnovano nepoverenje koje postoji zbog prošlih iskustava, ne treba dozvoliti da muškarac projektuje traume iz ranijih odnosa na va s– zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike