Lepa Brena rešila da smrša - zbog ovog konobara! Ugledao je, pa je nazvao trafostanicom: To joj je bila motivacija!

18.10.2023

13:52

0

Svojevremeno, prilično je kuburila sa kilažom...

Lepa Brena rešila da smrša - zbog ovog konobara! Ugledao je, pa je nazvao trafostanicom: To joj je bila motivacija!
Lepa Brena - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Brena već dugo važi za jednu od najzgodnijih pevačica s domaće scene, međutim, postojao je period kada je i ona prilično kubudila s kilogramima. Na početku karijere, prema pisanju pojedinih medija, izvesni konobar povredio ju je rekavši:

- Mislio sam da će doći pevačica, kad ono došla trafostanica!

Ujedno, to joj je bila i motivacija da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom. Zahvaljujući aktivnosti, te pravilnoj ishrani, uspela je da dostigne i samo savršenstvo.

- Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari, to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu - kazala je svojevremeno Brena za „Blic ženu", pa dodala kako su nezdrave namirnice za nju prošlost, te da ne jede ni slatkiše.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir. Ne jedem ni torte, ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da „navučem" na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada - dodala je potom ona.

Onda, istakla je i kako redovno trenira za dobro zdravlje, ali i figuru.

- Redovno treniram i to mi baš prija. Nije mi toliko bitno kako ću izgledati koliko da se dobro osećam i budem poletna - rekla je nedavno.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike