Evo šta je Lepa Brena rekla Aleksandri Prijović pred koncert

05.10.2023

16:27

0

Ove reči će pamtiti

Evo šta je Lepa Brena rekla Aleksandri Prijović pred koncert
Aleksandra Prijović i Lepa Brena - Copyright Foto: Live Production

Lepa Brena bila je specijalan gost na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Beogradu, a nakon što se pojavila na sceni zajedno su otpevale neke od njenih najvećih hitova kao što su "Boliš i ne prolaziš" i "Poželi sreću drugima". 

Osim toga, ovaj nastup se pamti kao vrlo emotivan jer su se pevačice na sceni rasplakale. 

Aleksandra je i ranije govorila da joj podrška maćehe njenog supruga mnogo znači, a pred niz solističkih koncerata i regionalne turneje, Brena je za nju imala sledeće rekla: 

- Kada smo imali probu, rekla mi je „Samo se opusti, sve će to da bude super, uživaj, ovo je tvoje veče, narednih dana samo uživaj“. Krenule smo sa probom, ja joj kažem „Beki, ja ću da padnem u nesvest kada Vi izađete“. Ona je krenula tada da se smeje, a večeras kada je izašla, tako me je snažno zagrlila i počela da plače, a ja sam pomislila da ću stvarno da padnem u nesvest – rekla je Aleksandra za Sky music, pa dodala: 

Printscreen/Instagram/danieltakiev
 

- Rekla sam i na bini da je neverovatno šta je život, da ja stojim na bini sa Lepom Brenom. Ona je potpuno drugačija privatno, kao i svako od nas, normalna žena, brine o svima nama. Ja sam sa Filipom već osam godina i nekako nemam osećaj da ja u stvari sedim sa njom. Stvarno sam shvatila da je Lepa Brena izašla na scenu i hvala joj na podršci. Jako sam srećna što je publika uživala, zauvek ću imati ovaj snimak kada je ona izašla i rekla sam da sam srećna što živim u vremenu Lepe Brene i treba svi da budemo srećni.

Osim Brene, veliki broj Aleksandrinih kolega ju je podržavao iz publike, a među njima su Ceca Ražnatović, Maja Berović, Sara Jo...

- To mi je neverovatno, iskreno, iako sam sa svim kolegama u odličnim odnosima, ali me jako iznenadilo što je toliki broj kolega došao. Hvala im na tome, oni znaju da ja uvek podržavam sve što oni rade, da volim muziku, ljude i kolege i da se radujem njihovim uspesima kao da su moji. Znaju oni to, zato su bili ovde – dodala je ona. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike