Era Ojdanić pun utisaka sa Šabačkog vašara! Kući je otišao okićen parama: Za nastup sam 10 majica promenio!

25.09.2023

18:25

0

Zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi napravio je nezaboravan šou

Era Ojdanić pun utisaka sa Šabačkog vašara! Kući je otišao okićen parama: Za nastup sam 10 majica promenio!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/M. M.

Era Ojdanić je zajedno s koleginicom Vesnom vukelić Vendi napravio opšti cirkus na Šabačkom vašaru. Pevača je prezadovoljna publika gotovo bez prestanka kitila parama, a on je za jedan nastup čak 10 majica nmorao da promeni.

Kako naglašava, veoma je zadovoljan svime i smatra da su on i Vendi „zapalili grad".
- Moja koleginica Vendi i ja smo napravili takav šou, spektakl, da su sve društvene mreže izgorele. Šabac je izgoreo, bio je u plamenu, vatrogasci nisu imali šanse sa vatrogasnim kolima da priđu i to ugase - počeo je Ojdanić u „Pulsu Srbije", još uvek pun utisaka.

„Držao sam se nogama oko njegovog tela!"

- ...Inače, ono je bio čovek koji je došao da me vidi i upozna. On ima sto hektara lubenica, sve je rasprodao, rekao je da je došao da vidi mene i Vendi i da nam da para, jer mi to zaslužujemo. Uhvatio me je jednom rukom, bacio na ramena, držao sam se nogama oko njegovog tela - objašnjavao je pevač.

Tu se, takođe, nije i zaustavljao.

- Preko 100.000 ljudi je posetilo vašar za sve te dane. Preko 100.000, dakle sve zemlje regiona. Imao sam deset majica, sve sam ih promenio za nastup, bili smo znojavi i ja i Vendi. Nismo stali, nas narod prepoznaje po atmosferi. Nema čoveka koji nije prišao sa decom i koji se nisu slikali - zaključio je u pomenutoj emisiji on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike