O ovome će se dugo pričati: Originalan stajling Maje Nikolić sve iznenadio (FOTO)

17.10.2023

22:22

0

Nije prošao neprimećeno

O ovome će se dugo pričati: Originalan stajling Maje Nikolić sve iznenadio (FOTO)
Maja Nikolić - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Maja Nikolić večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou", a za tu priliku je odabrala žutu haljinu sa perjem i metalik sive čizme. 

Ovaj stajling nije prošao neprimećeno, te je i Ognjen Amidžić na početku emisije rekao: "fantastičan kostim večeras". 

 

Pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama gde redovno objavljuje fotografije u izazovnim izdanjima, te muški rod ne ostaje imun na to. Među njima je i jedan fudbaler koji ima svega 23 godine, ali iako je puna samopouzdanja, Maja tvrdi da je to gubljenje vremena.

- Nisam bila s mlađim, pun mi je inboks i klinci dolaze do mene. Juče mi pisao poznati fudbaler koji ima 23 godine. Ja sam duplo starija od njega. Kad bih vam otkrila, odmah će da se zna ko je. Ne može da mi se sviđa to dete jer mi sin ima 26 godina. Meni su oni simpatični, ali ni piće ne želim s njima. Ja sam ozbiljna žena, neću da gubim vreme. Sin me moli da ne dolazim na roditeljski i traži mi da nosim rolku i farmerke. Kaže mi da sam najlepša mama u odeljenju. Pa ljudi kad me vide sa starijim sinom, misle da mi je dečko. Izgledam kao da imam 35 godina - kazala je Maja za Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Maja je nedavno najavila niz koncerata u Beogradu, a planira i veliki nastup u Štark Areni. 

- Volela bih da napravim nekoliko koncerata zaredom u Centru "Sava". Sledećeg aprila se svečano otvara renovirana velika dvorana, na čijim sam daskama odrasla i učestvovala na raznim festivalima. Nakon što izbacim novi album, koji pripremam s Raletom, obradićemo sve moje stare hitove kao što su "Odlazi", "Varali me svi", "Ako veruješ", "Dragane", "Uzmi me" i "Napustio si sve" i onda ću zakazati beogradsku Arenu. To će, verujem, biti najviše za dve godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike