"Našli smo kompromis i rukovali se": Pljugica o dogovoru i odnosu sa Desingericom

17.10.2023

22:00

0

Ovo se neće odraziti na njihove nastupe

"Našli smo kompromis i rukovali se": Pljugica o dogovoru i odnosu sa Desingericom
Copyright M.M./ATAImages/M.P.

Luka Bijelović Pljugica i Dragomir Despić Desingerica stekli su veliku popularnost poslednjih meseci zbog svojih nesvakidašnjih nastupa. Međutim, nedavno je dospelo u javnost da kolege više ne sarađuju, a Pljugica je sada otkrio kako je izgledao njihov poslednji susret. 

- Pričali smo, ispravili smo odnose. Seli smo, razgovarali smo k'o ljudi... Bilo je tu nesuglasica, zato je to i dospelo u javnost... Rekao sam šta meni smeta, on je rekao šta njemu smeta i našli smo kompromis, rukovali se i dogovorili se da do 15. januara radimo zajedno. Tako stoji i u ugovoru. Dogovorili smo se da detalje naše svađe ne iznosimo više u javnost i to je to - rekao je Pljugica. 

ATA Images/M.P.
 

Desigerica je u jeku svađe rekao i da je Luka spavao dok je on radio u studiju.

- Svako je imao svoj deo posla. On je češće bio u studiju, ja sam gledao da guram taj internet fazon, da sve to promovišem... Svako je imao svoj deo posla, takav je i bio dogovor. Verovatno je, kad je to rekao u Amidžiju, bio isfrustriran i kivan, tako sam se i ja osećao. Svako tu radi dobar deo posla.

ATAImages/M. P.
 

Siguran je da se ovo neće odraziti na njihove nastupe. 

- Neće se osećati tenzije, dogovorili smo se da budemo u korektnim odnosima, nema potrebe da pravimo medijsku hajku, ljudi smo na kraju dana. Između nas nema tenzije, na bini ne može da se oseti ništa sem energije - poručio je Pljugica za Informer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike