"Za tog dečka sam stavljao ruku u vatru, a on tako da me proda!" Desingerica potpuno razočaran u Pljugicu: Mnoge stvari me peku

10.10.2023

22:49

0

Repera je dosta pogodilo postupak kolege

"Za tog dečka sam stavljao ruku u vatru, a on tako da me proda!" Desingerica potpuno razočaran u Pljugicu: Mnoge stvari me peku
Desingerica - Copyright Printscreen/Youtube/Amig Show

Luka Bijelović Pljugica izjavio je kako uskoro neće sarađivati sa Desingericom, koji je u javnost izneo nove detalje.

Dragomir Despić, nije krio razočaranje. 

- Razočaran sam po ko zna koji put. Nisam verovao da će doći do ovakvih stvari. Ovo je sve biznis, tu postoje dogovori. Van tog biznisa postoji poštovanje. U pitanju je dogovor sa našim menadžmentom. Nas dvojica smo se dogovarali da svakako krenemo sa solo karijerama, ali o tome nije trebalo da se priča. Nije se poštovao ni deo dogovora našeg, ne mogu da verujem da zarad pregleda kreneš da pričaš tako nešto... - rekao je Desingerica i nastavio:

Printscreen/Youtube/Amig Show
 

 

- Nastupamo i dalje zajedno, ali nije u redu da se pravi ta vrsta hajpa, da se priča o tim stvarima, nešto zbog čega sam ja goreo mesecima. Da na taj način prodaš nekog... ja sam za tog dečka stavljao ruku u vatru, i van muzike i kad nisam imao interes, stajao sam iza njega, ali očito je to problem do njega, nije učio iz toga. Pogotovo što se o tome priča kroz smeh, skidanje majice... Hteo sam da stvorim pravi gas, ako snimamo spot i tu treba da bude benzin, ja bih pravi benzin nabavio da bi to bio gas.

Istakao je koliko se trudio oko njihove karijere.

Mnogo sam krvario od cele ove priče, da se ne rade fejk stvari, da se ne bude fejk... Noći sam provodio za kompjuterom i tako dalje, dok neko drugi nije.... Maksimalno sam se dao, ja sve uradim za neku pesmu, a drugi samo otpeva, odrepuje i kaže kako ide kući jer žuri, a ja noćima tu sedim. Krvario sam da se ne rade fejk neke stvari i da se ne bude fejk. O ovim stvarima ne treba da se priča, peku me. Ako si došao do toga da pričaš o stvarima o kojima ne treba da pričaš onda kaži kako jeste. Šta to znači, svi znaju? Neka znaju 200 ljudi, ali radi se o tome da ne želim da mi zvoni telefon od ranog jutra. Ako se ide ka smeru da se krši dogovor, onda se priča kako jeste. Onda ne kažeš da postoji zasićenje za dva i po meseca, onda kaži da nisi bio sa ekipom za to vreme, nego sa drugom osobom. Radimo godinu dana, ruku sam davao za to, celog sebe... bez ikakvog interesa - istakao je Despić.

ATAImages/M. P.
 

 

Otkrio je kakve promene je video kod Pljugice.

- Upoznao je druge ljude, pojavili su se neki drugi ljudi, trebalo je da zajedno guramo neke stvari, a ne samo ja. Možda je problem što sam forsirao tog dečka da bude nešto što on nije. On je taj neki moj tempo pratio dok se nije zaljubio. Prestalo mu je guranje gasa, očigledno zato što se zaljubio. Onda je trebalo da mi kaže: "Brate moj, promeniće se ovo", a prešao sam preko mnogih stvari svih ovih meseci. Mnogo stvari je uradio gde sam se mnogo razočarao, ne bih da govorim o tome, ipak mu treba neki imidž sutra za karijeru. Kakvo zasićenje, od čega si se zasitio? - ispričao je Desingerica u emisiji Amig show.

Printscreen/Youtube/Amig Show
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike