Ovako sad izgleda Andrijana Budimir, koju je Toše Proeski silno voleo: Zbog njihove ljubavi je išla i na sud! (FOTO)

16.10.2022

19:14

1

Bili su zajedno sve do strašne nesreće u kojoj je pevač izgubio život

Ovako sad izgleda Andrijana Budimir, koju je Toše Proeski silno voleo: Zbog njihove ljubavi je išla i na sud! (FOTO)
tose proeski - Copyright Toše Proeski, Foto: Profimedia

Proslavljenu rukometašicu Andrijanu Budimir veliki broj ljudi pamti i kao nekadašnju devojku Tošeta Proeskog, koji je poginuo na današnji dan, 16. oktobra, pre petnaest godina. Njih dvoje su bili zajedno sve do strašne nesreće - živeli su u naselju Zlokućani u lepoj pevačevoj vili i planirali budućnost, venčanje i porodicu.

Poslednja poruka koju joj je poslao glasi: „Princezo moja jedina, lepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te", prenosili su domaći mediji. Posle tragedije se u potpunosti povukla iz javnosti i dugo je tugovala za Proeskim.

Posle njegove sahrane inače, dugo se pisalo o tome kakve je probleme imala s njegovom porodicom. Navodno, njegov joj je zet bio zabranio da im ulazi u kuću da ne bi došla u posed njegovih albuma na engleskom jeziku i tako zgrunula velike svote novca. Takođe, zbog ove ljubavi je išla i na sud - s Tošetovom menadžerkom koja je tvrdila da sportistkinja i, kako su ga zvali, Makedonski slavuj, u stvari i nisu bili u vezi.

Nekad i sad

Posle izvesnog vremena, smogla je snage da nastavi sa svojim životom.

Danas je srećno udata i ima sina. Ugostitelju iz Skoplja, Johanu, izgovorila je sudbonosno „da" 2013. godine. Iduće je već rodila Maksima.

Još uvek je, inače, vezana za sportski svet. Osnovala je školu rukometa i trener je muške ekipe kluba „Skopje", napominje s vremena na vreme štampa.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike