"Ima prljave misli"! Ovako se dopisuju Kejt i Vilijam: Emotikon koji koristi zgranuo voditeljku

17.10.2023

16:07

0

Princ je bio neočekivano iskren kako se obraća supruzi

"Ima prljave misli"! Ovako se dopisuju Kejt i Vilijam: Emotikon koji koristi zgranuo voditeljku
Princ Vilijam i Kejt Midlton - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton ispričali su kako izgledaju njihova dopisivanja preko What app-a, te su čak otkrili i koje emotikone koriste.

Vilijam je gostovao sa Kejt u Bi-Bi-Sijevoj emisiji "Going Home", u kojoj je princa voditeljski par, Džordan Nort i Vik Houp upitali koji emotikon najviše voli koristiti, a njegov odgovor ih je šokirao.

- Rekli su mi da ne kažem "emotikon patlidžana" pa ću odabrati nešto drugo. Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, no morao sam malo da odrastem, pa je sada to smajli s očima koje idu gore dole i ustima - izjavio je on, a onda se Kejt nadovezala i našalila kako vrsta emotikona zavisi i od toga u koju Vocap grupu šalje poruku.  

Kejt je objasnila kako, ukoliko je reč o porodičnoj grupi, oboje paze koje emotikone šalju, te otkrila kako najčešće koristi emotikone srca i onog koji plače ili se smeje. Voditelji nisu očekivali da će budući engleski kralj otkriti kako koristi em otikon patlidžana, s obzirom na to da njegovo korišćenje aludira na muški polni organ ili seksualni odnos generalno.  

- Zna on što treba. Ima prljave misli - zaključila je voditeljka. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike